Η πρώτη συγκλονιστική ανάρτηση της Ιωάννας μετά την επίθεση με βιτριόλι

Την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook έκανε η 34χρονη Ιωάννα, η οποία τον Μάιο δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Συγκεκριμένα, αντικατέστησε την παλιά φωτογραφία του προφίλ της με έναν πίνακα, στον οποίο απεικονίζεται μια ξανθιά γυναίκα να κοιτάζει το πρόσωπό της στον καθρέφτη και σε αυτόν να αντανακλάται ένα πρόσωπο γεμάτο λουλούδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν πίνακα που ζωγράφισε μια 16χρονη μαθήτρια από τη Λάρισα, που συγκινήθηκε με την ιστορία της 34χρονης, και τον χάρισε στην Ιωάννα σαν δώρο όσο εκείνη νοσηλευόταν στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Η Ιωάννα έλαβε το δώρο και θέλησε με την ανάρτησή της να ευχαριστήσει το κορίτσι για την ευγενική κίνησή του.

 

Επίθεση με βιτριόλι: Η πρώτη ανάρτηση της Ιωάννας και ο καθρέφτης

Υπενθυμίζεται ότι η Ιωάννα πήρε εξιτήριο από το Θριάσιο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν από τις 20 Μαΐου, την περασμένη Τετάρτη 12/9 . Κατά τη νοσηλεία της ανέβηκε το δικό της “Γολγοθά” με πολλαπλά χειρουργεία καθώς έχει υποστεί πολλαπλές βλάβες από το οξύ στο πρόσωπο, τα χεριά και το στήθος.

Η νέα καθημερινότητα της Ιωάννας παραμένει δύσκολη, καθώς η εικόνα που αντικρίζει στον καθρέφτη είναι σκληρή. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο δικηγόρος της, Νίκος Αλεξανδρής, «μια από τις μεγαλύτερες δυσκολίες είναι ότι δε μπορεί να έρθει σε επαφή με κανέναν, δε μπορεί να βγει έξω από το σπίτι της, δε μπορεί να δει το φως του ήλιου».

Μάλιστα, τόνισε ότι η Ιωάννα βρίσκεται σε μεγάλη ψυχολογική πίεση όσο αναμένει τα νέα στοιχεία της δικογραφίας. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Αντιλαμβάνεστε ότι όσο περιμένουμε καινούρια στοιχεία, όσο η δικογραφία δεν κλείνει, όσο η κατηγορουμένη δεν απολογείται, η ψυχολογική πίεση που ασκείται στο θύμα αυτής της πράξης δε μπορεί έστω αυτό το κεφάλαιο να το κλείσει, ώστε να προχωρήσει σε άλλα κεφάλαια σημαντικά στη ζωή της».