Με φόντο την Καλντέρα το ξεκίνημα μιας ιδιότυπης σεζόν: Το ελληνικό Καλοκαίρι, είναι άποψη (Video)

Το ελληνικό Καλοκαίρι ανοίγει την πόρτα σε επισκέπτες από το εξωτερικό και το εσωτερικό, όπως δείχνει σε μία συμβολική κίνησή του, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, εγκαινιάζοντας την τουριστική σεζόν, μέσω της συνέντευξης Τύπου, που παρέθεσε, προς τους ανταποκριτές ξένου Τύπου, προκειμένου να απευθυνθεί στο παγκόσμιο ταξιδιωτικό κοινό.

Ελάτε στην Ελλάδα» το μήνυμα του Μητσοτάκη από τη Σαντορίνη για ...

Το ελληνικό καλοκαίρι, είναι άποψη

Με φόντο την μαγευτική Καλντέρα και το υπέροχο ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε το βράδυ του Σαββάτου, στη συνέντευξη Τύπου, ότι η Ελλάδα προετοιμάζεται για ένα ιδιότυπο καλοκαίρι που δεν μοιάζει με άλλα που ζήσαμε, καθώς η πανδημία «μας ανάγκασε να αλλάξουμε τον τρόπο ζωής μας, τον τρόπο που δουλεύουμε, το πώς χαιρετάμε ο ένας τον άλλο, ακόμη και το πώς προσπαθούμε τελικά να διαφυλάξουμε τη φήμη μας ως ένας εμβληματικός τόπος διακοπών».

«Πλέον περνάμε σε μία νέα κανονικότητα, βεβαίως αυτό δεν θα διαρκέσει για πάντα γιατί το ελληνικό καλοκαίρι δεν είναι μόνο το εντυπωσιακό ηλιοβασίλεμα, είναι άποψη, όπως αναφέρει και η εκστρατεία μας», τόνισε ο πρωθυπουργός.

Η συνέντευξη Τύπου, στο Video:


Προηγουμένως κατά τη συνάντησή του με τοπικούς φορείς, ο κ. Μητσοτάκης είχε επισημάνει ότι θα διαχειριστούμε το άνοιγμα του τουρισμού με ασφάλεια, επισημαίνοντας, ότι για τη φετινή χρονιά «φιλοδοξούμε να έχουμε ένα μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς από μια πολύ μικρότερη πίτα».

«Αν σήμερα μπορούμε να κάνουμε τα πρώτα διστακτικά βήματα για να προσελκύσουμε επισκέπτες το κάνουμε ακριβώς επειδή η χώρα θεωρείται ως ένας ασφαλής προορισμός. Αυτή την ασφάλεια οφείλουμε να τη διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού», τόνισε ο πρωθυπουργός.