Κορωνοϊός: 138 οι νεκροί στην Ελλάδα - Δυο ηλικιωμένοι έχασαν την μάχη για την ζωή - Ο ένας από την κλινική «Ταξιάρχαι»

Τους 138 έφτασε ο αριθμός των νεκρών στην Ελλάδα από την πανδημία που προκαλεί ο κορωνοϊός.

Ειδικότερα ένας 84χρονος από την κλινική Ταξιάρχαι κατέληξε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου ΝΙΜΤΣ. O ηλκιωμένος έπασχε από υποκείμενο νόσημα.

Επίσης τα ξημερώματα άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο του Ρίο ένας 90χρονος ο οποίος επίσης  έπασχε από υποκείμενα νοσήματα και νοσηλευόταν στην Εντατική του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου του Ρίου.

Η ειρωνεία της τύχης είναι πως ο 90χρονος έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό λίγες μέρες αφού ο 52χρονος γιος του είχε βγει νικητής απ’ αυτή.

Συγκεκριμένα,ο 137ος νεκρός από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα είναι ο πατέρας του 52χρονου που συγκίνησε όλη την Ελλάδα και την περασμένη Τετάρτη καθώς καταχειροκροτήθηκε όταν βγήκε νικητής από την μάχη με τον κορωνοϊό μετά από 14 ημέρες στην ΜΕΘ του νοσοκομείου “Αγ. Ανδρέας” , όπου ήταν διασωληνωμένος

Ο άνδρας είχε βαριά αναπνευστική ανεπάρκεια, κακή κλινική εικόνα, και επίσης κακή ακτινογραφία θώρακος. Διασωληνώθηκε και μπήκε σε κρίσιμη κατάσταση στην ΜΕΘ στις 2 Απριλίου, αποσωληνώθηκε στις 14 Απριλίου, στις 17 Απριλίου οδηγήθηκε σε τμήμα ανάρρωσης και στις 22 του μήνα έλαβε εξιτήριο και επέστρεψε σπίτι του, όμως δυστυχώς δεν συνέβη το ίδιο και για τον πατέρα του που λόγω ηλικίας και υποκείμενων νοσημάτων δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη.