Παρανόμησε μεν, επιβραβεύτηκε δε με το πρώτο εισιτήριο διαρκείας στην Αγιά Σοφιά της ΑΕΚ

Η επίσκεψη στο γήπεδο δεν ανήκει στις εξαιρέσεις του νόμου, όμως ο ηλικιωμένος, το πρωί της Παρασκευής (10/4) θέλησε να δει τα έργα στην «Αγιά Σοφιά» το γήπεδο της ΑΕΚ που χτίζεται.Η Αστυνομία τον συνέλαβε για τα…περαιτέρω . 

Η ιστορία του πάντως συγκίνησε τον ηγέτη της ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη, o οποίος, σύμφωνα με την ενημέρωση που υπήρξε, πήρε την πρωτοβουλία να αναζητηθεί ο ηλικιωμένος φίλος της ομάδας και να του δοθεί τιμής ένεκεν το πρώτο εισιτήριο διαρκείας στο νέο γήπεδο για να έχει όλη την άνεση να απολαύσει αυτό που τόσο πολύ αγαπάει, ενώ παράλληλα θα πληρώσει η ομάδα και το σχετικό πρόστιμο που του επιβλήθηκε.

Επίσης υπήρξε επικοινωνία με τον ηλικιωμένο κύριο, προκειμένου η ΑΕΚ να καλύψει τα χρήματα του προστίμου, αλλά και με τις απαραίτητες συστάσεις και σε εκείνονκαι η ΑΕΚ από την πλευρά της, τονίζει πως πρέπει να υπάρχει αυτοσυγράτηση σε όλους τους φιλάθλους. «Μένουμε σπίτι, μένουμε υγιείς και το σπίτι μας θα είναι εκεί και θα μας περιμένει, όταν ξεπεράσουμε όλοι μαζί αυτή την περιπέτεια», είναι το μήνυμά της.