Βαλεντίν: Το θρίλερ συνεχίζεται -Τεστ DNA για να αποκαλυφθεί η αλήθεια

Συνεχίζεται το θρίλερ με την μικρή Βαλεντίν που είχε εξαφανιστεί τα Χριστούγεννα για να βρεθεί τελικά χθες στην Λυόν. Οι αστυνομικοί καλούνται να φωτίσουν σκοτεινές πτυχές της υπόθεσης καθώς ο πατέρας του κοριτσιού που έχει πέσει σε πολλές αντιφάσεις, έχει πει ψέματα και θεωρείται αναξιόπιστος στις πληροφορίες που δίνει.

Δεν έχει δε, ξεκαθαρίσει τελικά, ποια είναι η μητέρα του παιδιού και αυτό θα γίνει με εξέταση DNA, ενώ μικρές επιφυλάξεις διατηρούν οι αστυνομικοί για το αν ο συγκεκριμένος άνδρας είναι ο βιολογικός πατέρας του παιδιού.

Νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης  η ΕΛ.ΑΣ ενημερώθηκε από τον Γάλλο σύνδεσμο ότι στο προάστιο Σεντ Ετιέν, ζει μια γυναίκα, η οποία δηλώνει μητέρα της μικρής, λέγοντας μάλιστα ότι  θα παρουσιαστεί στην Αστυνομία με το κοριτσάκι.

Μια εξέλιξη που ανατρέπει τα δεδομένα της υπόθεσης, καθώς ο πατέρας της Βαλεντίν είχε αρχικά δηλώσει στους αξιωματικούς της Ασφάλειας ότι η σύζυγός του και μητέρα του κοριτσιού είναι νεκρή, για να τα «μαζέψει» στη συνέχεια και να παραδεχτεί ότι η γυναίκα του είναι εν ζωή.

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές, καθώς τα νέα στοιχεία θέλουν τη γυναίκα που ταξίδεψε με την μικρή Βαλεντίν από την Αθήνα στην Γαλλία να μην είναι η θεία της, όπως αρχικά είχε πει ο πατέρας, αλλά η μητέρα της.