Μοίρες Ηρακλείου: Τον σκότωσε γιατί νοίκιαζε το σπίτι του στην εν διαστάσει σύζυγό του

Ένα άγριο έγκλημα σημειώθηκε χθες το βράδυ στις Μοίρες, στη Μεσαρά΄της Κρήτηςήτη, με θύμα έναν 75χρονο άνδρα και τραυματία την 65χρονη γυναίκα του φερόμενου ως δράστη πουσυνελήφθη ύστερα από το ανθρωποκυνηγητό που είχε εξαπολύσει η Αστυνομία για τον εντοπισμό  του 51χρονου.

Το φονικό έλαβε χώρα χθες, λίγο μετά τις 9 το βράδυ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φερόμενος δράστης – ιδιοκτήτης ρακοκάζανου – πήγε στο σπίτι όπου μένει η εν διαστάσει σύζυγός του. Η τελευταία ζει σε μια γκαρσονιέρα,  την οποία νοίκιαζε από τον δολοφονημένοι Κ.Χ.

Ο 51χρονος – ο οποίος φέρεται να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ- άρχισε να ζητάει από τον ιδιοκτήτη εξηγήσεις για τους λόγους που αυτός νοίκιασε το σπίτι στην γυναίκα. Μέσα σε λίγα λεπτά είχε βγάλει όπλο με το οποίο σημάδεψε τον άτυχο άνδρα πυροβολώντας τον.

Η γκαρσονιέρα στην οποία διαμένει η εν διαστάσει σύζυγος του φερόμενου δράστη βρίσκεται στον πρώτο όροφο του οικήματος, ενώ το θύμα – ηλικίας περίπου 75 με 80 ετών – ζούσε με την οικογένειά του στο ισόγειο.Περίοικοι ανέφεραν στη neakriti ότι αρχικά ο φερόμενος ως δράστης ζήτησε από τον εγγονό του θύματος να δει τον παππού του

Ο ηλικιωμένος όντως βγήκε στην είσοδο του σπιτιού του. Όπως όλα δείχνουν, μεταξύ θύματος και θύτη ακολούθησε λεκτικός διαπληκτισμός, η οποία έληξε με τον δράστη να πυροβολεί με ένα όπλο τον άτυχο ηλικιωμένο.

Όπως έγινε γνωστό, από τα πυρά του δράστη τραυματίστηκε και η σύζυγος του θύματος, η οποία είχε βγει στο μεταξύ κι αυτή στην είσοδο του σπιτιού. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα, ηλικίας περίπου 65 ετών, φέρει διαμπερές τραύμα στον ώμο. Η τραυματίας μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και στη συνέχεια στο ΠΑΓΝΗ, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων των Μοιρών, ο εκλιπών ήταν ένας καλός άνθρωπος, ο οποίος δε δημιουργούσε προβλήματα στον περίγυρό του.