Τραγωδία: Παιδιά βρήκαν νεκρούς τους γονείς τους από αναθυμιάσεις διαρροής υγραερίου στο Μεταξουργείο

Ασσύληπτη τραγωδία την Παρασκευή, σε διαμέρισμα 5ου ορόφου στην οδό Βίκτωρος Ουγκώ, στο Μεταξουργείο, όπου τρία ανήλικα παιδιά εντόπισαν νεκρούς τους γονείς τους.

Οι αστυνομικές αρχές, που κλήθησαν στο σημείο, βρέθηκαν μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα: Συγκεκριμένα, ένας άνδρας 55 ετών και μια 42χρονη γυναίκα κείτονταν νεκροί μέσα στο διαμέρισμα, όπου διέμεναν μαζί με τα τρία παιδιά τους.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος, τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο θάνατος του ζευγαριού οφείλεται σε αναθυμιάσεις από διαρροή υγραερίου σόμπας, που το άτυχο ζευγάρι, πακιστανικής καταγωγής, χρησιμοποιούσε για να ζεσταθεί.

 

Τα τρία παιδιά (8, 12, 17 ετών), τα οποία βρίσκονται σε κατάσταση σοκ από την τραγωδία, σώθηκαν από τύχη, καθώς βρίσκονταν σε άλλο δωμάτιο του διαμερίσματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον τόπο της τραγωδίας, παρόμοια σόμπα είχαν και τα παιδιά στο δωμάτιο τους, ωστόσο εκεί δεν υπήρξε ευτυχώς κάποιο ανάλογο πρόβλημα.

Τα παιδιά εντόπισαν νεκρούς του γονείς τους

Η τραγωδία αποκαλύφθηκε το πρωί από τα ίδια τα ανήλικα, τα οποία αναζήτησαν τους γονείς τους όταν ξύπνησαν και τους βρήκαν νεκρούς στο δωμάτιο τους. Σε κατάσταση σοκ ειδοποίησαν τις Αρχές και το ΕΚΑΒ. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ διαπίστωσαν ότι το ζευγάρι ήταν νεκρό και αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία.

Για το τραγικό συμβάν, προανάκριση διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας, ενώ έχει παραγγελθεί και νεκροτομή για τη διακρίβωση των αιτίων θανάτου του άτυχου ζευγαριού. 

 

Προτεινόμενα για εσάς