Καρέ-καρέ το «χτύπημα» σε διαγνωστικό κέντρο από τους ληστές με το ΙΧ ( video)

Στον στόχο της συμμορίας που χρησιμοποιεί ΙΧ αυτοκίνητα ως «πολιορκητικό κριό» για να πραγματοποιεί ληστείες βρέθηκε στις 02:05 τα μεσάνυχτα διαγνωστικό κέντρο στην οδό Ασκληπιού 38 στα Μανιάτικα του Πειραιά.

Πέντε άτομα που επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο κάνοντας όπισθεν, έριξαν την τζαμαρία του διαγνωστικού κέντρου και, αφού απέσπασαν άγνωστο χρηματικό πόσο, κατάφεραν να διαφύγουν. Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Το ρολόι έδειχνε 2:30 τα ξημερώματα της Τετάρτης όταν οι τέσσερις άνδρες έφτασαν μπροστά στο κτήριο του διαγνωστικού κέντρου της οδού Ασκληπείου με αυτοκίνητο. Όπως φαίνεται στο βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΪ οι διαρρήκτες αρχικά προσπάθησαν να «κατεβάσουν» τη τζαμαρία με έναν λοστό.

Όταν αυτό δεν κατέστη δυνατό αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν ως «πολιορκητικό κριό» το αυτοκίνητο με το οποίο χτύπησαν 3-4 φορές την τζαμαρία μέχρι σε αυτή να ανοίξει μια τρύπα. Αφού τα κατάφεραν οι άγνωστοι μπήκαν στο λογιστήριο, άνοιξαν συρτάρια και τελικά άρπαξαν μικρό χρηματικό ποσό.

Υπενθυμίζεται ότι αυτό είναι το τέταρτο περιστατικό κλοπής μετά… αυτοκινήτου μέσα σε 5 μέρες.