Αυτή είναι η 34χρονη αστροφυσικός που εξαφανίστηκε στην Ικαρία (φωτογραφίες)

Μεγάλη επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη στην Ικαρία για τον εντοπισμό της Αγγλοκύπριας, η οποία εξαφανίστηκε χθες.

Πρόκειται για την 34χρονη Νάταλι Κρίστοφερ, αστροφυσικό στο επάγγελμα η οποία ζει μόνιμα στην Κύπρο. Οι φωτογραφίες της κάνουν τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου, καθώς δεκάδες φίλοι της, αλλά και πολλοί άσχετοι, κάνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάποιο στοιχείο που θα βοηθήσει στον εντοπισμό της.
Η 34χρονη, όπως προκύπτει από τα μέχρι τώρα τοιχεία, έφθασε στις 3 Αυγούστου στην Ικαρία, στην περιοχή Κεραμέ, συνοδευόμενη από τον 38χρονο Κύπριο σύντροφό της για ολιγοήμερες διακοπές. Το ζευγάρι προγραμμάτιζε να αναχωρήσει τη Δευτέρα για την Κύπρο μέσω Αθήνας.

Η νεαρή γυναίκα  αγαπάει πολύ τον αθλητισμό και μάλιστα, το προφίλ της στο Facebook είναι γεμάτο από φωτογραφίες με αθλητικές δραστηριότητες της ίδιας.

Ακόμα και στην τελευταία ανάρτησή της στο facebook, μιλούσε για αθλητισμό. Συγκεκριμένα, έγραφε ότι θέλει να κάνει αναρρίχηση στα βράχια παραλίας του νησιού και ρωτούσε αν υπάρχει κάποιος να πάει μαζί της…

Την ίδια ώρα  η αδερφή της, με μια ανάρτηση στο facebook κάνει έκκληση, αν κάποιος γνωρίζει κάτι για την υπόθεση, να επικοινωνήσει με τις αρχές. 

Παρακαλεί, επίσης, να μην καλούν την εξαφανισμένη αδερφή της στο κινητό της, όσοι έχουν τον αριθμό, καθώς έτσι θα τελειώσει η μπαταρία του τηλεφώνου.

Το στίγμα του κινητού

Σύμφωνα με όσα είπε στο newsit, ο ιδιοκτήτης των ενοικιαζόμενων δωματίων όπου διέμενε το ζευγάρι, «το στίγμα του κινητού της τηλεφώνου έδειξε μία τοποθεσία του απέναντι νησιού, των Φούρνων, αλλά όλη αυτή εδώ η περιοχή είναι υπό την επιρροή της κεραίας της κινητής τηλεφωνίας των Φούρνων. Οπότε έγινε ένα μπέρδεμα εκεί, μία εμπλοκή και χάθηκε αυτό το πλεονέκτημα να βρεθεί πού βρίσκεται από το κινητό της. Τώρα κάνουν προσπάθειες να απενεργοποιηθεί αυτή η κεραία των Φούρνων, μήπως και φανεί καθαρά το στίγμα του κινητού της κοπέλας».

Το θρίλερ άρχισε χθες το πρωί, όταν ο Κύπριος σύντροφος της αγνοούμενης ξύπνησε και δεν την βρήκε στο δωμάτιο. Τον είχε ενημερώσει ότι θα πήγαινε για τρέξιμο, ωστόσο η ώρα περνούσε και εκείνη δεν έδειχνε σημάδια ζωής, καθώς δεν απαντούσε στις αλλεπάλληλες κλήσεις του.
Ο άνδρας αποφάσισε να δηλώσει την εξαφάνιση της 34χρονης στις 12:40 της Δευτέρας.