Η κόρη του Θανάση Γιαννακόπουλου μηνύει την Ελένη Ερήμου για τον θάνατο του πατέρα της

Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση ότι η κόρη του Θανάση Γιαννακόπουλου μήνυσε την ηθοποιό Ελένη Ερήμου υποστηρίζοντας ότι φέρει ευθύνες για τον θάνατο του πατέρα της τον περασμένο χειμώνα. Αυτό αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμά της η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα»

Μετά από τέσσερις μήνες από τον θάνατο του πρώην προέδρου του Παναθηναϊκού, έρχεται η κίνηση της κόρης του Θανάση Γιαννακόπουλου να προσφύγει στα δικαστήρια προκειμένου να εξεταστούν στοιχεία που ίσως φωτίσουν κάποιες σκοτεινές πτυχές.

Η υπόθεση θα οδηγηθεί στο δικαστήριο, το οποίο θα κρίνει και θα αποφανθεί για την σοβαρή κατηγορία. Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Γιαννακοπούλου υποστηρίζει σύμφωνα με το δημοσίευμα, ότι υπήρξε καθυστερημένη αντίδραση στο ισχαιμικό επεισόδιο που οδήγησε στον θάνατο του πατέρα της.

Στη μήνυση της κόρης του Θανάση Γιαννακόπουλου αναφέρεται μεταξύ άλλων:

«Μηνύω την Ελένη Ερήμου διότι τέλεσε το αδίκημα της έκθεσης του πατέρα μου Αθανάσιου Γιαννακόπουλου σε κίνδυνο ζωής, κατ΄άρθρον 306 Π.Κ. άλλως, επικουρικά διότι παρέλειψε με πρόθεση να προσφέρει βοήθεια και έτσι να λυτρώσει από κίνδυνο ζωής, κατ’ άρθρον 307 Π.Κ…

Οι θεράποντες ιατροί μου κατέστησαν σαφές εξαρχής ότι υπήρξε μεγάλη χρονική καθυστέρηση ως προς την αντιμετώπιση του ισχαιμικού επεισοδίου εξαιτίας του ότι εκλήθη ασθενοφόρο δύο ώρες μετά την έναρξη αυτού, ενώ, αν είχε κληθεί αμέσως τότε ο πατέρας μου θα είχε επιζήσει».