Πνίγηκαν Αχαία - Ναυπακτία - Κινδύνεψαν άνθρωποι σε συναυλία της Πάολα

Μια απροσδόκητη περιπέτεια πέρασαν όλοι όσοι πήγαν σε νυχτερινό κέντρο στο Δρέπανο Αχαΐας προκειμένου να δουν την Πάολα να τραγουδάει.

Λόγω της κακοκαιρίας και των καταιγίδων που χτύπησαν την περιοχή για περίπου 3 ώρες, χείμαρρος που βρίσκεται δίπλα στο νυχτερινό κέντρο υπερχείλισε με αποτέλεσμα τα περίπου 1000 άτομα που βρίσκονταν μέσα στο κτήριο να μην μπορούν να βγουν από αυτό.

Αμέσως, στήθηκε μία μεγάλη επιχείρηση από την Πυροσβεστική, όπως είπε ο περιφερειάρχης  Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, και οι θαμώνες βγήκαν από το κτίριο σώοι και αβλαβείς.

Ωστόσο, τα προβλήματα από την κακοκαιρία  ήταν πολλά, αφού έβρεχε έντονα και για τρεις συνεχόμενες ώρες.

Αυτήν την ώρα τα περισσότερα προβλήματα καταγράφονται στην πόλη της Ναυπάκτου και σε γειτονικές περιοχές.

Η πυροσβεστική χρειάστηκε να παρέμβει σε αρκετές περιπτώσεις για αντλήσεις υδάτων από την περιοχή της Ναυπακτίας και ιδιαίτερα σε Πλατανίτη και Παλαιοπαναγιά. Σοβαρά προβλήματα σημειώθηκαν και στο Γρίμποβο και την Ψανή.

Στο τούνελ της Κλόκοβας εγκλωβίστηκαν περίπου οκτώ αυτοκίνητα, αλλά σύμφωνα με τον περιφερειάρχη  υπήρξε άμεση κινητοποίηση για τον απεγκλωβισμό των 20 ατόμων που επέβαιναν σε αυτά.

Εξάλλου αποκαθίστανται σταδιακά τα προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων στην Αχαΐα και στην Αιτωλοακαρνανία. και διεξάγεται πλέον κανονικά η κίνηση των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας της «Ιονίας» οδού προς Αντίρριο και στην γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου στο ρεύμα προς Ρίο.