Γλέντι έστησε η Ντόρα στην Χαλέπα - «Η Κρήτη έχει τον τέταρτο Κρητικό πρωθυπουργό»

Τα τραπέζια είχαν στρωθεί από νωρίς για να υποδεχτούν φίλους και στελέχη του κόμματος με τους οποίους μοιράστηκε τη χαρά του νικητήριου αποτελέσματος.

Γλέντι νίκης, με παρέα φίλων του κόμματος ετοίμασε χθες βράδυ η Ντόρα Μπακογιάννη στο ιστορικό σπίτι του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στη Χαλέπα.

Όπως δήλωσε η ίδια θα υπηρετήσει το κόμμα από τη θέση του μαχόμενου βουλευτή τονίζοντας ότι δεν της χρειάζονται οφφίκια.

 

«Αυτό το ιστορικό σπίτι της Χαλέπας γιορτάζει και έχει κάθε λόγο να γιορτάζει γιατί ο λαός εμπιστεύθηκε τον Μητσοτάκη και του έδωσε εντολή να υλοποιήσει το πρόγραμμά του. Μια μεγάλη νίκη, μια νίκη προσωπική του Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος γύρισε την Ελλάδα τρεις φορές, κατάφερε να πείσει τους Έλληνες πολίτες να του δώσουν την ψήφο τους. Σήμερα δεν υπάρχουν νικητές, δεν υπάρχουν ηττημένοι. Νικητής είναι ο ελληνικός λαός γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων. Εμείς στα Χανιά, στην Κρήτη έχουμε κάθε λόγο να πανηγυρίζουμε διπλά. Η Κρήτη έχει τον τέταρτο Κρητικό πρωθυπουργό. Ο ρόλος μου θα είναι του μαχόμενου βουλευτή. Δεν μας χρειάζονται οφίκια, μια χαρά είμαστε και έτσι όπως είμαστε».

 

mpakogiani-297933
ntora-mpakogianni-2
ntora-mpakogianni-5

πηγή: flashnews