Εισβολή ενόπλων ληστών σε σπίτι επιχειρηματία ξημερώματα - Τι λέει η αστυνομία

Απέναντι σε δυο ενόπλους βρέθηκε μέσα στο σπίτι του στη Βούλα ένας 46χρονος επιχειρηματίας.

Όπως είπε ο ίδιος στους αστυνομικούς, οι δράστες, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, εισέβαλαν τα ξημερώματα μέσα στο σπίτι του.

Υπό την απειλή όπλου οι δυο δράστες εγκλώβισαν τον επιχειρηματία, τη σύζυγο του και μια φίλη του ζευγαριού στην κουζίνα του σπιτιού, απειλώντας τους πως, αν φωνάξουν, θα τους σκοτώσουν.

Σύμφωνα με  πληροφορίες, οι δράστες φαίνεται να γνώριζαν ότι ο 46χρονος είχε μεγάλο χρηματικό ποσό στο σπίτι και απαιτούσαν να τους υποδείξει το σημείο.

Ο επιχειρηματίας τους υπέδειξε τελικά πού είχε τα χρήματα, συγκεκριμένα 6.000 ευρώ, όμως οι δυο δράστες ζητούσαν επίμονα να μάθουν «πού είναι τα πολλά». Τελικά, κατάφεραν να αρπάξουν 12.000 ευρώ και να διαφύγουν.

Οι κινήσεις τους έχουν καταγραφεί από κάμερες κλειστού κυκλώματος και το βιντεοληπτικό υλικό βρίσκεται ήδη στα χέρια της ΕΛΑΣ.

 

Το πιθανότερο, πάντως, όπως λένε αστυνομικοί, είναι να είχε προηγηθεί παρακολούθηση του σπιτιού του επιχειρηματία για αρκετές ημέρες από τη συμμορία των κακοποιών και να γνώριζαν από πιο σημείο έπρεπε να εισβάλουν.

Επίσης, δεν αποκλείουν να παρακολουθούσαν τον επιχειρηματία και να τον ακολούθησαν κατά τη διαδρομή της επιστροφής του στο σπίτι.