Πανελλαδικές 2019 - Βαθμολογίες: Η... σφαγή των μαθητών σε Μαθηματικά, Φυσική και Βιολογία (πίνακες) - Οι προβλέψεις για τις βάσεις

Πτωτική πορεία των βάσεων στο 2ο, 3ο και 4ο επιστημονικό πεδίο αναμένεται από την πρώτη ανάλυση των σημερινών βαθμολογικών στοιχείων των υποψηφίων, που αναρτήθηκαν σήμερα από το υπουργείο Παιδείας.

Τα στατιστικά επιβεβαιώνουν τις προβλέψεις για τα θέματα – «μπαστούνια» των φετινών Πανελληνίων, σε αρκετά μαθήματα, όπως η Χημεία, τα Μαθηματικά, οι Αρχές Οικονομικής Θεωρίας και η Βιολογία.

Μαθηματικά, Φυσική και Βιολογία δυσκόλεψαν πολύ τους υποψηφίους γράφοντας υψηλά ποσοστά κάτω από τη βάση. Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας, στη Βιολογία Γ.Π το 64,99% βρέθηκε κάτω από τη βάση ενώ το αντίστοιχο ποσοστό στα Μαθηματικά ανήλθε στο 61,03%. Στην Ιστορία κάτω από τη βάση έγραψε ποσοστό 47,20%, ενώ στη Φυσική ποσοστό 39,41% έπεσε κάτω από τη βάση.

Στα Αρχαία Ελληνικά αρίστευσε μόνο το 2,84.

Δείτε εδώ αναλυτικά (αρχεία excel)

Στατιστικά Βαθμ. Μαθημάτων_ΓΕΛ-ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ-2019_ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ

Στατιστικά Βαθμ. Μαθημάτων_ΓΕΛ-ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ-2019_ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ  

Στατιστικά Βαθμ. Μαθημάτων_ΓΕΛ-ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ-2019_ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ

Στατιστικά Βαθμ. Μαθημάτων_ΓΕΛ-ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ-2019_ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ

Στατιστικά Βαθμ. Μαθημάτων_ΓΕΛ—ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΑΝ.—2019_ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ

Στατιστικά Βαθμ. Μαθημάτων_ΓΕΛ—ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΑΝ.—2019_ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ

Στατιστικά Βαθμ. Μαθημάτων_ΓΕΛ-ΣΠΟΥΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ-2019_ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ

Στατιστικά Βαθμ. Μαθημάτων_ΓΕΛ-ΣΠΟΥΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ-2019_ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ

Στατιστικά Βαθμ. Μαθημάτων_ΕΠΑΛ-2019_ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ

Στατιστικά Βαθμ. Μαθημάτων_ΕΠΑΛ-2019_ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ

Το επόμενο βήμα για τους υποψήφιους είναι η συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου. Από την Πέμπτη 4-7-2019 και μετά, όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο (επιλέγοντας ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ), στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr. Η προθεσμία για την οριστική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων λήγει την Δευτέρα 15-7-2019 και είναι αποκλειστική. Μετά την παρέλευση της προθεσμίας κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελ