Καρέ - καρέ : Η μητροκτόνος σέρνει την κουβέρτα με το πτώμα της μητέρας της μέσα στον δρόμο (Video)

Διερχόμενοι κάτοικοι της περιοχής κοιτούν με απορία μια γυναίκα να τραβά με δυσκολία  κουβέρτα και τελικά να την αφήνει στην οδό Σινώπης. Κανείς, όμως, δεν μπορεί να φανταστεί ότι τυλιγμένη  βρίσκεται νεκρή και δεμένη η μητέρα της. Η κάμερα καταγράφει καρέ καρέ το γεγονός Είναι οκτώ λεπτά πριν από τις πέντε το απόγευμα του Σαββάτου, στην οδό Παπαδιαμαντοπούλου, στο Γουδή, στο κέντρο της Αθήνας…

Το βίντεο με την μητροκτόνο έφερε στο φως το Open. 

Κάποια στιγμή, ένας άνδρας με ανοιχτόχρωμο παντελόνι και γαλάζιο πουκάμισο που βρίσκεται στη συμβολή της Παπαδιαμαντοπούλου με τη Λοχαγού Γιαννοπούλου στέκεται  κοιτώντας επίμονα την 68χρονη. Δύο λεπτά μετά, αυτή επιστρέφει  στο σημείο όπου βρίσκεται ο άγνωστος άνδρας, στον οποίο φαίνεται αρχικά να του ζητά να απομακρυνθεί, σηκώνοντας το δεξί της χέρι.

Στη συνέχεια, όμως, φαίνεται να μιλά μαζί του, για αρκετά λεπτά.

Την ύπαρξη του συγκεκριμένου ατόμου είχε αποκαλύψει η αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε αποκλειστικά στο Οpen και είχε αναγνωρίσει την 68χρονη στη ΓΑΔΑ, βοηθώντας τις Αρχές να φτάσουν στην εξιχνίαση της στυγερής δολοφονίας

«Το άφησε απέναντί μου στην πολυκατοικία και λέω ‘’πού πάει τώρα αυτή τρέχοντας’’ και απέναντι από την Παπαδιαμαντοπούλου στο στενό μπροστά σε ένα φαρμακείο στεκόταν ένας κύριος κάποιας ηλικίας και πάει σε αυτόν τον πιάνει λίγο από τον ώμο και τον ταρακουνάει και λέω τώρα τσακώνονται για το χαλί».

Στο βίντεο  που παρουσιάζει το Οpen φαίνεται η 68χρονη να παραμένει για πέντε λεπτά στο σημείο βλέποντας τι συμβαίνει, ενώ ταυτόχρονα οι πρώτοι εργαζόμενοι του συνεργείου του ΟΤΕ αντιλαμβάνονται ότι μέσα στην κουβέρτα βρισκόταν το πτώμα της 92χρονης.

Τελικά η μητροκτόνος εξαφανίζεται από τα πλάνα και επιστρέφει στο σπίτι της, το οποίο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση.

Το έγκλημα

Όπως ομολόγησε η 68χρονη στην αστυνομία  έφραξε το στόμα και τη μύτη της μητέρας της, η οποία έπασχε και από άνοια, με μονωτική ταινία με αποτέλεσμα να την οδηγήσει στον θάνατο.

«Αποφάσισα να την απαλλάξω από το μαρτύριό της το Σάββατο τα ξημερώματα. Δεν άντεχα άλλο κι εγώ. Η κατάστασή της είχε επιβαρυνθεί. Ήταν στο κρεβάτι και της έκλεισα το στόμα και τη μύτη με μονωτική ταινία που είχα στο σπίτι. Έβαλα κι εγώ τα χέρια μου και μετά από λίγη ώρα είχε πεθάνει. Ήθελα να τη λυτρώσω και να λυτρωθώ κι εγώ», φέρεται να δήλωσε η 68χρονη στους αστυνομικούς.