Συγκλονίζει η Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Ο μπαμπάς μου δεν θέλει να πεθάνει... Νομίζω κάνει ντρίμπλα στον θάνατο κάθε φορά...»

Για τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο κορυφαίος συνθέτης, αλλά και για την μνημειώδη δύναμή του και την μεγάλη του θέληση για ζωή,  μίλησε συγκλονίζοντας με την περιγραφή της, η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη, Μαργαρίτα.

Αποτέλεσμα εικόνας για Μίκης Θεοδωράκης, Μαργαρίτα Θεοδωράκη, Αθήνα, Βραχάτι, Μπαμπάς

«Ο μπαμπάς μου δεν θέλει να πεθάνει. Πλέον δεν νιώθει δυνατός. Είναι πολύ άρρωστος, με πολλά προβλήματα υγείας», εξομολογήθηκε η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη, Μαργαρίτα, στην Espresso.

Αποτέλεσμα εικόνας για Μίκης Θεοδωράκης, Μαργαρίτα Θεοδωράκη,

«Και είναι φοβερό πώς έχει καταφέρει και έχει ζήσει μέχρι σήμερα. Νομίζω κάνει ντρίμπλα στον θάνατο κάθε φορά», συμπλήρωσε, μιλώντας στην εφημερίδα λίγες ημέρες πριν από τη μεγάλη συναυλία για τον συνθέτη, στο Καλλιμάρμαρο.

Αποτέλεσμα εικόνας για Μίκης Θεοδωράκης, Μαργαρίτα Θεοδωράκη,

«Είναι χιλιάδες οι στιγμές που θυμάμαι από την κοινή πορεία μας. Έχω μοναδικές εικόνες από παιδί και από έφηβη. Ακόμα και σήμερα πηγαινοέρχομαι στο σπίτι των γονιών μου. Βλέπεις, εδώ και πολλά χρόνια ο μπαμπάς μένει μόνιμα στην Αθήνα, και μάλιστα μένει στο σπίτι του ακινητοποιημένος.

Αποτέλεσμα εικόνας για Μίκης Θεοδωράκης, Μαργαρίτα Θεοδωράκη,

Όμως όλη η οικογένεια νοσταλγεί τις στιγμές από το Βραχάτι. Εκεί ζήσαμε όλοι μας ονειρεμένες μέρες», δήλωσε ακόμη η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη.