Αποπλάνηση αλλά και ακραία αισθήματα - Τι έγραφε το σημείωμα της 14χρονης που έπεσε στις γραμμές του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο

Απελπισμένο και σπαρακτικό το σημείωμα που άφησε η 14χρονη, που αυτοκτόνησε το μεσημέρι της Πέμπτης, πέφτοντας στις γραμμές του ηλεκτρικού στο Μοσχάτο.

Η ανήλικη αυτόχειρας που διατηρούσε εpωτική σχέση με έναν 43χρονο ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ, είχε αναστατωθεί από το γεγονός, ότι η μητέρα και ο πατριός της είχαν γίνει έξαλλοι μόλις το έμαθαν.

Την είχαν πιέσει να διακόψει, κάτι που δεν συνέβη, με αποτέλεσμα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο πατριός να τους συλλάβει να εpωτοτροπούν στο mini markte. Φέρεται μάλιστα  να χτύπησε τον 43χρονο.

Εν συνεχεία, η μητέρα της 14χρονης και ο πατριός της, κατήγγειλαν στην Αστυνομία για αποπλάνηση ανηλίκου τον 43χρονο, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε σε εισαγγελέα και ανακριτή, οι οποίοι τον άφησαν ελεύθερο με περιοριστικούς όρους, απαγορεύοντάς του κάθε επικοινωνία με τη  μαθήτρια.

Όπως αποκαλύφθηκε από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ πάντως, ο 43χρονος είχε και άλλη σχέση με 14χρονη την περίοδο 2017-2018 και μάλιστα διώκεται και για παιδική ποpνογραφία, αφού φέρεται να είχε βιντεοσκοπήσει εpωτικές περιπτύξεις μαζί της.

Η ψυχολογική φόρτιση λύγισε την 14χρονη η οποία πριν κάνει το απονενοημένο διάβημα είχε γράψει ένα σημείωμα, απευθυνόμενη στον 43χρονο και το οποίο βρέθηκε επάνω της.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΗΣΑΠ, Μοσχάτο, Αυτοκτονία, κορίτσι, αποπλάνηση, γονείς, σοκ

Το σημείωμα…

«Δεν προλάβαμε να ζήσουμε το όνειρό μας, μας το χαλάσανε, μου λείπεις πολύ θυμάμαι τις στιγμές μας όλα τα “σ’ αγαπώ” στο βλέμμα σου, στα φιλιά σου και στο υπέροχο χαμόγελό σου. Σου είχα πει κάποτε πως αν δεν ήμασταν για οποιοδήποτε λόγο μαζί θα πέσω από τον έκτο. Δημήτρη μου, πονάω, δεν αντέχω άλλο και δε μπορώ να ζω με τη σκέψη πως εξαιτίας μου θα είσαι φυλακή. Σε ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που μου πρόσφερες και την αγάπη που μου χάρισες».

Το σημείωμα ήταν γραμμένο σε σελίδα, από σχολικό τετράδιο. Τελείωνε με το όνομά της και τη σημερινή ημερομηνία. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς η γραφή της είναι «στρωτή και ήπια», στοιχείο που δείχνει ότι το κορίτσι είχε προ αποφασίσει να κάνει ό,τι έκανε.

Το κορίτσι, σύμφωνα με μαρτυρίες συμμαθητών της βρισκόταν σε σοκ απ’ όσα είχαν συμβεί. Η ψυχολογική της κατάσταση ήταν άθλια. Το μεσημέρι λίγο πριν τις 15:00, βρέθηκε στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο. Επικύρωσε το εισιτήριό της και στάθηκε στην άκρη της αποβάθρας. Οι παριστάμενοι κατέθεσαν πως φαινόταν ήρεμη, ήταν προσηλωμένη στο κινητό της και τίποτε επάνω της, δεν προμήνυε αυτό που ακολούθησε.

Η 14χρονη αντάλλασσε όντως μηνύματα με έναν φίλο της στο κινητό. Τίποτα δεν προμήνυε την τραγωδία που θα ακολουθούσε. Την ώρα που ο συρμός έφτασε στο σταθμό, το κορίτσι έκανε πράξη αυτό που δευτερόλεπτα νωρίτερα είχε γράψει στο μήνυμα: Βούτηξε στις γραμμές. Κανένας δεν πρόλαβε να κάνει το παραμικρό. Το σώμα του παιδιού παρασύρθηκε από τον συρμό.

Λίγη ώρα αργότερα, ένας νεαρός – ο φίλος της κοπέλας με τον οποίο αντάλλασσε μηνύματα έφτασε στον σταθμό του ΗΣΑΠ. Παρακαλούσε και φώναζε να τον αφήσουν να περάσει: Η αστυνομία είχε στο μεταξύ εκκενώσει το σταθμό και δώδεκα πυροσβέστες προσπαθούσαν να απεγκλωβίσουν τη σορό του κοριτσιού. «Τι έγινε; Μου είπε ότι “βουτάει”…» ρωτούσε εναγωνίως το αγόρι.

Λίγη ώρα αργότερα, στον σταθμό όπου με φρικτό τρόπο είχε αυτοκτονήσει το κορίτσι, έφτασαν οι γονείς του. Και οι δύο έπεσαν λιπόθυμοι, όταν έμαθαν ότι το παιδί ήταν νεκρό. Ασθενοφόρο, τους μετέφερε στον Ευαγγελισμό, όπου νοσηλεύονται σε κατάσταση σοκ.