Επίθεση με μαχαίρι σε Εισαγγελέα και Λιμενικούς στα Εξάρχεια - Μαχαίρωσαν τον έναν λιμενικό και του πήραν το όπλο του

Δύο λιμενικοί δέχθηκαν επίθεση από αντιεξουσιαστές στην περιοχή των Εξαρχείων, με αποτέλεσμα ο ένας από τους δύο να τραυματιστεί από μαχαίρι και να του πάρουν το όπλο.

Η επίθεση σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Ερεσού, κατά τη διάρκεια επιχείρησης των δύο λιμενικών, συνοδεία εισαγγελέα.

Μετά την ολοκλήρωση της έρευνας, φαίνεται ότι μία ομάδα περίπου 40 ατόμων τους περίμενε στον δρόμο και με καλάσνικοφ αλλά και πιστόλια, επιτέθηκε στους εφτά λιμενικούς Λιμενικούς και στον εισαγγελέα.

Ένας εκ των λιμενικών δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι, χτυπήθηκε ψηλά στο μηρό, ενώ κατά την επίθεση πήραν προσωπικό οπλισμό αλλά και προσωπικά έγραφα σε δύο από αυτούς.

Ο λιμενικός που δέχθηκε τις μαχαιριές στο πόδι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, χωρίς ευτυχ’ως να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Επίθεση δέχθηκε και ο δεύτερος Λιμενικός από τον οποίο απέσπασαν επίσης το τσαντάκι του, στο οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε και εκείνος το όπλο του.

Αμέσως μετά, η ομάδα των αντιεξουσιαστών διέφυγε στα γύρω στενά. Η αστυνομία και το λιμενικό διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό τους.

Αναζητήσεις γίνονται και για τον Εισαγγελέα καθώς φέρεται να μην ανταποκρίνεται σε κλήσεις από το Κέντρο της ΑΔ.