Τα δίχτυα, παγίδα θανάτου για 65χρονο ψαρά

Τραγικό τέλος είχε η αναζήτηση 65χρονου, που είχε βγει για ψάρεμα με την βάρκα του , στην περιοχή του Αγιόκαμπου στην Λάρισα.Οι βατραχάνθρωποι του Λιμενικού, τον εντόπισαν νεκρό στο ύψος της «γέφυρας Καλατράβα» σε απόσταση περίπου 80 μέτρων από την ακτή

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος Βάιος Πετρούλης. εντοπίστηκε τυλιγμένος στα δίχτυα του  Σ’ αυτό το σημείο είχαν επικεντρωθεί οι έρευνες από την αρχή.

Για την εξέλιξη έχουν ενημερωθεί τα μέλη της οικογένειας του ψαρά, τα οποία από την πρώτη στιγμή παρακολουθούσαν με αγωνία όσα γίνονταν στα τοπικά παράλια, ενώ θα ακολουθήσει η διαδικασία της αναγνώρισης της σορού στο λιμάνι του Αγιοκάμπου.

Λίγο μετά τις 09.00 το πρωί της Πέμπτης, η σορός του 64χρονου βρέθηκε ανοιχτά του Αγιόκαμπου, στο ύψος της κρεμαστής γέφυρας. Κατά πληροφορίες ήταν «μπλεγμένος» σε δίχτυα ψαρέματος.

 Ο άτυχος άνδρας είχε πάει για ψάρεμα με τη βάρκα του. Κατά πληροφορίες, το γεγονός ότι η βάρκα μόνη της είχε προσεγγίσει την παραλία στην περιοχή του Αγιοκάμπου κινητοποίησε άμεσα τις αρχές που ξεκίνησαν επιχείριση με θαλάσσια και εναέρια μέσα για τον εντοπισμό του.