Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η 32χρονη, που κατηγορείται ότι έσπρωξε τον φίλο της από το μπαλκόνι

Ελεύθερη υπό όρους αφέθηκε η γυναίκα που κατηγορείται ότι έσπρωξε τον φίλο της από το μπαλκόνι, σε περιοχή των νοτίων προαστίων, μετά την απολογία της στον ανακριτή.

« Είχε γίνει πολύ επιθετικός και με χτυπούσε. Αν είχε υπάρξει εγκληματική ενέργεια από μένα, θα είχε σοβαρότερες κακώσεις και δεν θα ήταν στη ζωή. Είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες μπύρας. Στο σπίτι βρέθηκε και ένα κουτί με ναρκωτικά χάπια και τρεις φιάλες κρασιού».

Αυτό υποστήριξε μεταξύ άλλων στην απολογία της σήμερα στις ανακριτικές αρχές η 32χρονη γυναίκα που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς φέρεται να έριξε τον 39χρονο σύντροφό της από το μπαλκόνι του 3ου ορόφου, με αποτέλεσμα αυτός να τραυματιστεί βαριά.

Αμέσως μετά την απολογία της 32χρονης, ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν να την αφήσουν ελεύθερη με την επιβολή περιοριστικών όρων και συγκεκριμένα με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της μία φορά τον μήνα.

dg3
Η νεαρή γυναίκα με καταγωγή από τον Λίβανο, σε δηλώσεις της αρνήθηκε τις κατηγορίες. «Ελπίζω να γίνει καλά. Φοβήθηκα μετά από καυγά που είχαμε και τον κλείδωσα έξω, στο μπαλκόνι. Κάλεσα τρεις φορές την αστυνομία για να με βοηθήσει. Ελπίζω να γίνει καλά και να πει την αλήθεια, ότι δεν τον έσπρωξα εγώ. Εννοείται πως θα τον επισκεφθώ στο νοσοκομείο, αν με αφήσει η οικογένειά του, γιατί αυτοί πιστεύουν πως εγώ τον έριξα…».
Από την πλευρά του δικηγόρος της 32χρονης, Βασίλης Νουλέζας, ανέφερε πως ο σύντροφός της εντολέως του βρισκόταν σε κατάσταση παροξυσμού. «Φώναζε και απειλούσε σε κατάσταση αμόκ, είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών. Μέχρι τη δίκη θα αποδειχθεί πως η εντολέας μου δεν έσπρωξε ποτέ τον άνδρα» ανέφερε ο ίδιος.