Ομολόγησαν ότι βιντεοσκόπησαν την Ελένη - Οι εξελίξεις στην υπόθεση Τοπαλούδη

Αρχικά είχαν ισχυριστεί στους αξιωματικούς Ρόδου ότι έκαναν πλάκα στην Ελένη Τοπαλούδη σχετικά με το βίντεο που εκείνη κατήγγειλε ότι τράβηξαν το Νοέμβριο του 2017. Όπως είχαν πει, θέλοντας να αστειευτεί ο 17χρονος – τότε – φίλος τους, σήκωσε το χέρι του κρατώντας το κινητό του στο κενό πάνω από την πόρτα της τουαλέτας και προσποιήθηκε ότι βιντεοσκοπούσαν την ερωτική συνεύρεση ανάμεσα στην 21χρονη και τον 20χρονο της παρέας.

Ωστόσο, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Espresso, οι τρεις φίλοι –   ηλικίας 23, 22 και 19 χρόνων, από το χωριό Μάσαρη δεν είπαν την αλήθεια. Στην συμπληρωματική κατάθεση που φέρεται να έδωσε ο 19χρονος, ομολόγησε πως πράγματι βιντεοσκόπησε την άτυχη φοιτήτρια από το Διδυμότειχο, ενώ επανέλαβε πως η ερωτική συνεύρεση έγινε με τη συναίνεση της 21χρονης.

Υστερα από αυτά η Ελένη Τοπαλούδη, όπως ισχυρίστηκε, φοβήθηκε μην διαρρεύσει στο διαδίκτυο το επίμαχο βίντεο και έτσι έπιασε του γονείς του και τους παρακάλεσε να διαγράψουν το βίντεο από το κινητό.

Μετά την ομολογία, οι Αρχές θα ζητήσουν να εξεταστεί το κινητό του 19χρονου, προκειμένου να διαπιστωθεί αν η Ελένη συνευρέθηκε ερωτικά με τον 20χρονο με τη θέλησή της, ενώ δεν αποκλείεται να κληθούν να καταθέσουν και οι γονείς του.

Τι υποστήριξαν στις αρχικές τους καταθέσεις

Διατείνονται ότι στα μέσα Νοεμβρίου του 2017 πήγαν από τα Μάσαρη σε νυχτερινό κέντρο της Μεσαιωνικής Πόλης της Ρόδου για να διασκεδάσουν. Αφού πήραν ποτά από το μπαρ κάθισαν σε τραπέζι του καταστήματος στριμωγμένοι γιατί υπήρχε μεγάλος αριθμός θαμώνων. Δύο κορίτσια, όπως είπαν, που ήταν δίπλα τους, κάθισαν στο τραπέζι τους και γνωρίστηκαν.

Η Ελένη Τοπαλούδη,  σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους, τους προσέγγισε και τους συστήθηκε. Αρχικά έδειξε ενδιαφέρον για τον 17χρονο – τότε – της παρέας. Ο 19χρονος διατείνεται ότι αισθάνθηκε άβολα και ζήτησε από τους φίλους του να συνεχίσουν την διασκέδασή τους αλλού, πράγμα που έκαναν.

Μετέβησαν, όπως ισχυρίζονται σε παρακείμενο κέντρο και λίγη ώρα μετά κατέφθασαν εκεί η Ελένη Τοπαλούδη με την φίλη της και κάθισαν μαζί τους. Ακολούθως πήγαν για φαγητό σε παρακείμενη πιτσαρία και όπως υποστηρίζουν, οι δύο κοπέλες τους ζήτησαν να τις μεταφέρουν με το αυτοκίνητό τους στις οικίες τους.

Όταν έφτασαν στο σπίτι της Ελένης, εκείνη τους κάλεσε για καφέ. Δεν είχε, όπως είπαν ζάχαρη και ο ανήλικος τότε δεν ήπιε καφέ αλλά μόνο οι δύο φίλοι του.Επίσης, περιγράφοντας το σπίτι ισχυρίστηκαν,  ότι ήταν ακατάστατο με πολλά μπουκάλια ρετσίνας στο τραπέζι και υπολείμματα φαγητού. Ο 20χρονος, όπως υποστηρίξαν, λίγη ώρα αργότερα συνευρέθηκε με την Ελένη ερωτικά.