Από ενάγων... κατηγορούμενος ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Από ενάγων κατηγορούμενος ο πατέρας του αδικοχαμένου Βαγγέλη Γιακουμάκη, Ανδρέας, ο οποίος, κλήθηκε για να καθίσει στο «σκαμνί» μέσα στο Μάρτιο. Αντιστροφή, ρόλων, όρων, δικαίου, ότι και αν είναι μια τέτοια εξέλιξη, μένει να φανεί, εάν και αυτή η δίκη, είναι… εύκολο να αναβληθεί. Î‘ποτέλεσμα εικόνας για Ανδρέας Γιακουμάκης

Η δίκη αφορά σε διένεξη μεταξύ του Ανδρέα Γιακουμάκη και του πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, μετά τη δίκη του πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής, φεύγοντας εκείνος από το Δικαστήριο, πέρασε από το πεζόδρομο μπροστά από το ξενοδοχείο όπου έμενε η οικογένεια του άτυχου Βαγγέλη.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανδρέας Γιακουμάκης

Η οικογένεια διέκρινε ένα ειρωνικό χαμόγελο εκ μέρους του πρώην διευθυντή με αποτέλεσμα να ακολουθήσει διένεξη μεταξύ εκείνου και του πατέρα του άτυχου Βαγγέλη.

Σύμφωνα με το κλητήριο θέσπισμα ο πατέρας του Βαγγέλη κατηγορείται για:-προσβολή της τιμής άλλου με λόγο, από πρόθεση-πρόκληση σωματικής βλάβης, από πρόθεση, καθώς κατηγορείται πως με τον χτύπησε με τα χέρια στην πλάτη και στον ώμο, προξενώντας ελαφριά σωματική βλάβη.

 

Πηγή: cretalive.gr