«Τώρα που πέθανε μπορώ να το πω: Ήταν θεία δίκη η δολοφονία του»

«Έφαγα σφαίρα στο κεφάλι από εξοστρακισμό. Είχα μεγάλο πρόβλημα. Για καλή μου τύχη, η σφαίρα εξοστρακίστηκε κι από το κρανίο μου και σώθηκα». Ήταν μία εκ των 14 τραυματιών που είχε φάει σφαίρα από τον Αρμπέρ Μπάκο που δολοφονήθηκε χθες στις φυλακές του Κορυδαλλού, όταν ο κακοποιός είχε μπει στο μπαρ στο Μικρολίμανο αδειάζοντας ολόκληρους γεμιστήρες, με τους θαμώνες να γλιτώνουν από θαύμα.

Μητέρα δύο παιδιών σήμερα, βγήκε στο «Μαζί σου», διατηρώντας την ανωνυμία της για ευνόητους λόγους και είπε ότι «είναι Θεία Δίκη ό,τι έγινε… Ήθελαν να μας τον βγάλουν ότι είχε ψυχολογικά προβλήματα… Φοβόμασταν να μιλήσουμε, αλλά τώρα που πέθανε βγαίνουμε και τα λέμε…»

« Δεν με έπαιρνε κανένα ασθενοφόρο, θυμάται η γυναίκα. Ήμουν λιπόθυμη, είχα τραύματα, με πήγε ένα ζευγάρι, που δεν τους ήξερα, στο νοσοκομείο, για καλή μου τύχη. Η πολιτεία δεν μας φέρθηκε καλά, οι δικηγόροι επίσης. Και τα κανάλια δεν ήταν εκεί…

Από τη στιγμή που πέθανε, δεν έχω φόβο, τώρα δεν φοβάμαι. Έχω και οικογένεια και παιδιά και δεν μπορούσα να μιλήσω. Είχε δικαστήριο στις 15 του μήνα και είχαμε κληθεί ως μάρτυρες γιατί ζητούσε και μείωση της ποινής του (!)

Μάλιστα, οι δικηγόροι θέλανε να μας τον βγάλουν ότι έχει και ψυχολογικά! Οι δικηγόροι ήταν τραγικοί, οι ερωτήσεις που έκαναν δεν έστεκαν. Φοβόμασταν να μιλήσουμε τόσο καιρό, τώρα που πέθανε τα λέμε, είναι Θεία Δίκη για μένα ό,τι έγινε…»