Έγκλημα στη Ρόδο: Τώρα συνδέουν τη δολοφονία της φοιτήτριας, με τον παλαιότερο βιασμό της

«Η υπόθεση θα είχε πάρει άλλη τροπή εάν η Αστυνομία είχε κάνει τότε τη δουλειά της όπως πρέπει».Την στάση των αρχών στηλιτεύει ο θείος της Ελένης Τοπαλούδη που δολοφονήθηκε στη Ρόδο, και δικηγόρος της οικογένειας, Ευάγγελος Γκιουγκής, αναφερόμενος στον τρόπο που αντιμετωπίστηκε η νεαρή φοιτήτρια, πριν μερικά χρόνια, όταν κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού.

Με εκείνο το περιστατικό, συνδέει τώρα την δολοφονία της η ΕΛ.ΑΣ η που συνεχίζει τις έρευνες. Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Realnews», η Αστυνομία εξετάζει νέα στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία τα άτομα που είχαν βιάσει την 21χρονη φοιτήτρια το 2017 διατηρούσαν φιλικούς δεσμούς με τον έναν εκ των κατηγορουμένων για τον θάνατό της.

Τη σύνδεση αυτή επιβεβαιώνει και ο κ.  Ευάγγελος Γκιουγκής. Όπως τονίζει χαρακτηριστικά: «αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι ένας εκ των κατηγορουμένων της δολοφονίας πρέπει να ήξερε κάποιον -αν όχι όλους- από τους βιαστές της.Αν την κρατούσαν στο αστυνομικό τμήμα και έψαχναν τους δράστες, όταν η Ελένη έκανε την καταγγελία για κακοποίησή της, δεν θα φτάναμε ως εδώ». 

Στο μεταξύ, αυξάνεται το μυστήριο στην υπόθεση της δολοφονίας της φοιτήτριας καθώς, σύμφωνα με ρεπορτάζ του STAR, η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της κοπέλας δεν έδειξε καμία επικοινωνία μεταξύ της κοπέλας και των δύο κατηγορουμένων.

Το γεγονός αυτό προκαλεί έκπληξη, καθώς -υποτίθεται- η 21χρονη διατηρούσε σύντομο δεσμό με τον 19χρονο.