Για «στημένες» φωτό στον Μαραθώνιο κάνει λόγο ο Ψινάκης

Διέψευσε τα περί διακοπής του Μαραθώνιου προκειμένου να περάσει με τη λιμουζίνα του, ο Ηλίας Ψινάκης, μιλώντας στον ιστότοπο newsbeast. Μάλιστα, ο δήμαρχος Μαραθώνα καταγγέλει ότι με αυτόν τον τρόπο επιχειρείται να αμαυρωθεί ο καλύτερος μαραθώνιος.

Αναφερόμενος στις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο κ. Ψινάκης υποστηρίζει ότι είναι τραβηγμένες από τέτοια οπτική γωνία ώστε να φανεί ότι ο ίδιος επιδιώκει να σταματήσει τον μαραθώνιο για να περάσει. Όπως, όμως, τονίζει ο κ. Ψινάκης, ούτε στα ασθενοφόρα δεν επιτρέπεται να διακόψουν, πόσο μάλλον στον ίδιο.

Στο Facebook

Σε ανάρτησή του στο Facebook, μάλιστα, ευχαρίστησε όσους έτρεξαν στο Μαραθώνιο που ήταν αφιερωμένος στα 99 θύματα από την φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

«Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους εκατοντάδες φίλους μου που έτρεξαν στο Μαραθώνιο αφιερωμένο στη μνήμη των 99 νεκρών και που με τις μαρτυρίες τους που δημοσίευσαν στη προσωπική τους σελίδα στο Facebook, για την δύναμη που δώσατε στην Αλήθεια! Νικήσατε όλη αυτή την χυδαιότητα, την συκοφαντία και την ψευτιά που μεθοδευμένα γίνεται από συγκεκριμένα ΜΜΕ, για συγκεκριμένους λόγους και από συγκεκριμένα άτομα εναντίον μου όλο αυτό το διάστημα», έγραψε ο Ηλίας Ψινάκης.

Παράλληλα, «ανέβασε» και σχόλια δρομέων και ανθρώπων που βρέθηκαν εκεί και αναφέρονται στην παρουσία του στον μαραθώνιο.