Τούρκοι χάκερ προειδοποιούν με χιλιάδες κυβερνοεπιθέσεις: Έχουμε πρόσβαση στο ελληνικό ΥΠΕΞ

Επιθέσεις σε ελληνικές ιστοσελίδες έχουν εξαπολύσει τις τελευταίες ημέρες Τούρκοι χάκερ.

Οι χάκερ αναρτούν μήνυμα με το οποίο κατηγορούν την Ελλάδα πως υποθάλπει τρομοκράτες, και ζητούν την επιστροφή των 8 στρατιωτικών.

Σε συνέντευξη που παραχώρησαν στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ένας από αυτούς αναφέρει πως είναι «χιλιάδες» και πως έχουν συγκροτήσει το γκρουπ «cyber warrior», δηλαδή «κυβερνομαχητής».

Δηλώνει πως είναι αποφασισμένοι να πραγματοποιήσουν και άλλες επιθέσεις και μάλιστα σε κρατικές ιστοσελίδες, αν δεν επιστραφούν οι στρατιωτικοί.

«Είναι μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης FETO, δικάστηκαν άδικα στην Ελλάδα και πάρθηκαν άδικες αποφάσεις», είναι τα χαρακτηριστικά τους λόγια. «Αν συνεχίσει η Ελλάδα αυτή τη γραμμή της τότε κι εμείς θα συνεχίσουμε τις επιθέσεις».

Μάλιστα όπως φαίνεται και στο βίντεο, έκαναν και… επίδειξη των ικανοτήτων τους, χακάροντας την σελίδα του υπουργείου Εξωτερικών και καταγράφοντάς το.

Αυτό που δείχνουν οι εικόνες είναι πως μπορούν ανά πάσα στιγμή να έχουν πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα του υπουργείου, δηλαδή και ονόματα διευθύνσεις και άλλα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα όσων δουλεύουν εκεί.

Μέχρι τώρα θύματά τους είναι το ΑΠΕ, μια κρητική ιστοσελίδα και ένα κανάλι, η ελληνική ομοσπονδία χάντμπολ και η ελληνική ιστοσελίδα της suzuki.