Στο αυτόφωρο ο Στέλιος Διονυσίου: "Δεν χτύπησα κανέναν αστυνομικό. Πήγαινα στο νοσοκομείο" (Βίντεο)

Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε λίγο μετά τις 7:30 το πρωί ο γνωστός τραγουδιστής, Στέλιος Διονυσίου, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία καθώς κατηγορείται ότι παρέσυρε και τραυμάτισε ελαφρά τροχονόμο, με το αυτοκίνητό του.

Ο τραγουδιστής επιχείρησε να περάσει με το αυτοκίνητό του από τη συμβολή της Βασιλίσσης Σοφίας με τη Δορυλαίου, όπου υπήρχε αστυνομική κορδέλα, επειδή δεν επιτρεπόταν προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο Στέλιος Διονυσίου διαπληκτίστηκε με τους αστυνομικούς, έσκισε την κορδέλα και μετά μπήκε στο αυτοκίνητό του και ξεκίνησε με ταχύτητα, τραυματίζοντας ελαφρά με τον καθρέφτη του οχήματός του τροχονόμο που ρύθμιζε την κυκλοφορία.

Ο γνωστός τραγουδιστής, ωστόσο, αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται. Ξεκινώντας το πρωί για το αυτόφωρο, από το αστυνομικό τμήμα Αμπελοκήπων όπου πέρασε τη νύχτα, είπε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν: “δεν έσκισα καμία κορδέλα, δεν χτύπησα κανέναν αστυνομικό”.

Ο κ. Διονυσίου εξήγησε ότι αισθάνθηκε μια αδιαθεσία και θέλησε να επισκεφθεί το κοντινό νοσοκομείο, όμως οι αστυνομικοί δεν τον άκουσαν και έτσι δεν του το επέτρεψαν.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττική, Γ. Καλλιακμάνης, μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1 και στο “Καλημέρα Ελλάδα” τόνισε ότι πολλές φορές οι αστυνομικοί έχουν βρεθεί μπροστά σε άτομα που γνωρίζουν ότι με την αναγνωρισιμότητά τους μπορούν να μην υπακούν σε νόμους και κανόνες.

Από πλευράς του ο δικηγόρος του κ. Διονυσίου, Β. Καπερνάρος, ερωτηθείς σχετικά με τον τραυματισμό του αστυνομικού, έκανε λόγο για ανύπαρκτο περιστατικό. “Οι συνάδελφοί του που βρίσκονταν δίπλα του εκείνη την ώρα, δεν επιβεβαιώνουν τον τραυματισμό του” είπε.

Μάλιστα μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 αποκάλυψε ότι ο τραγουδιστής έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος του αστυνομικού.
«Θα ζητήσουμε προκαταρκτική εξέταση με έλεγχο του υλικού από τις κάμερες κυκλοφορίας. Έχουμε δικούς μας μάρτυρες όσον αφορά την αθωότητα μας γιατί είναι πολύ σοβαρή η καταγγελία ότι τον χτυπήσαμε με το αυτοκίνητο».
Σύμφωνα με τον κ. Καπερνάρο «περιμέναμε τον αστυνομικό 2 ώρες στο τμήμα και τελικά εμφανίστηκε με τον δικηγόρο και τον συνδικαλιστή του».
«Ο συγκεκριμένος αστυνομικός είχε οπτική επαφή με το νοσοκομείο που πήγαινε ο Διονυσίου. Τον παρακαλάει για 150 μέτρα επειδή αισθάνεται δυσφορία. Μπορεί ένας άνθρωπος να εκνευριστεί» συμπλήρωσε για το περιστατικό.
Ο κ. Καπερνάρος υποστήριξε, ακόμα, ότι κανείς από τους δύο μάρτυρες που έχει προτείνει ο αστυνομικός δεν επιβεβαιώνει τον ισχυρισμό του ότι τραυματίστηκε από τον καθρέφτη του αυτοκινήτου του Στέλιου Διονυσίου.