Αποχωρεί από το Mega o Σαββίδης; - Διαψεύδει το περιβάλλον του επιχειρηματία

Φήμες πως αποτελεί παρελθόν για το Mega ο Ιβάν Σαββίδης είδαν το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με αυτές, ο Σαββίδης φέρεται να πούλησε τις μετοχές, που είχε αγοράσει από τον Φώτη Μπόμπολα, στον Ρώσο επιχειρηματία, Καβάντεφ, ο οποίος έχει την εταιρεία ΕΛΝΟΒΟ. Υπενθυμίζεται πως ο Σαββίδης έχει και την πλειοψηφία των μετοχών του Καναλιού “Ε”.

Πάντως, από το περιβάλλον του Ιβάν Σαββίδη διαψεύδουν πως ο επιχειρηματίας αποχωρεί από το Mega. Μάλιστα αναφέρουν πως θα είναι κοντά σε οποιαδήποτε κίνηση για τη βιωσιμότητα του καναλιού και τονίζουν ότι οι συνομιλίες θα γίνονται ανάμεσα στο Μega και την εταιρεία ΕΛΝΟΒΟ, η οποία συνεργάζεται με τον όμιλο Σαββίδη.

Την ίδια στιγμή, οι διαπραγματεύσεις για το μέλλον του Μega βρίσκονται σε κρίσιμο σημείο. Η οικογένεια Βαρδινογιάννη και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, έκαναν νέα πρόταση στις πιστώτριες τράπεζες για τον διακανονισμό του χρέους και την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, η οποία έχει πάρα πολλές πιθανότητες να γίνει αποδεκτή, κάτι που θα επιτρέψει στο κανάλι να βγει και πάλι στον αέρα μέσα στο 2018.