Απειλητική επιστολή έλαβε ο πρόεδρος του ΣτΕ, Ν. Σακελλαρίου - Διαβάστε τι γράφει

Ύποπτος φάκελος εστάλη την περασμένη εβδομάδα, στην οικεία του προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας, Νίκου Σακελλαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «tovima.gr», ο φάκελος έφθασε στο σπίτι του στις 18 Ιουλίου, χωρίς στοιχεία αποστολέα. Ο αστυνομικός φρουρός τον έκρινε ως ύποπτο κι ενημέρωσε -ως όφειλε- την αρμόδια υπηρεσία. Στη συνέχεια αστυνομικός της Προστασίας Ευπαθών Στόχων έφτασε στο σπίτι του κ. Σακελλαρίου, παρέλαβε τον φάκελο και τον πέρασε από το ειδικό μηχάνημα x-ray του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Αφού στο μηχάνημα δεν απεικονίστηκε η παραμικρή απειλή στον φάκελο, ο αστυνομικός τον επέστρεψε στην κατοικία του προέδρου του ΣτΕ, και τον σχετικά ενημέρωσε τηλεφωνικά. Ο κ. Σακελλαρίου απουσίαζε εκτός Αθηνών κι όταν επέστρεψε σπίτι του έξι ημέρες αργότερα, άνοιξε τον φάκελο, διάβασε το απειλητικό μήνυμα και με τη σειρά του ενημέρωσε τις αρχές.

Η επιστολή περιείχε απειλές για αιματηρή ενέργεια σε βάρος του κ. Σακελλαρίου:

 

Το συμβάν δεν έχει διαψευστεί ως τώρα ούτε από τον πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας, ούτε κι απ’ την αστυνομία. Κι είναι αξιοσημείωτο ότι στη δήλωση που έκανε προχθές ο κ. Σακελλαρίου, για τη διαμάχη μεταξύ Δικαστών και κυβέρνησης, δεν έκανε καμία αναφορά στο περιστατικό.