Κοντονής για φυλακές Κορυδαλλού: Η κυβέρνηση της Αριστεράς κρατά τις υποσχέσεις της

Μετά τη συμβολική εκδήλωση κατεδάφισης του τοίχους των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού, ο χώρος θα μετατραπεί σε πάρκο και χώρο πρασίνου.

«Η παράδοση της έκτασης των εν λόγω φυλακών στους κατοίκους του Κορυδαλλού, ήταν προεκλογική υπόσχεση του πρωθυπουργού και ότι η κυβέρνηση της Αριστεράς υλοποιεί με σοβαρότητα το πρόγραμμά της και τις υποσχέσεις που έδωσε στο λαό. Ένα αίτημα δεκαετιών πήρε σάρκα και οστά» δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής και συνέχισε:

“Οι προσπάθειες των κατοίκων της περιοχής όλα αυτά τα χρόνια απέδωσαν καρπούς. Απέδωσαν όμως καρπούς γιατί είναι στην εξουσία η κυβέρνηση της Αριστεράς, η κυβέρνηση συνεργασίας. Αυτά τα αιτήματα η κυβέρνηση τα αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή και, σήμερα, σε σύντομο χρονικό διάστημα, τα υλοποιεί. Είναι κάτι που πιστώνεται στην κυβέρνηση και στον ίδιο τον πρωθυπουργό, ο οποίος έδειξε προσωπικό ενδιαφέρον για την ολοκλήρωση του έργου.

Μου έκανε εντύπωση το ενδιαφέρον των κατοίκων οι οποίοι έχουν συγκεντρωθεί σε αυτή τη μέρα χαράς για την περιοχή τους και το πάθος τους όλο αυτό το διάστημα να ολοκληρωθεί το έργο. Αναλάβαμε την υποχρέωση και τη διεκπεραιώσαμε».