Και Έλληνες ταξιδεύουν στο κρουαζιερόπλοιο των οργίων - Διάσπαρτα στρώματα και σεντόνια!

Ζευγάρια, ομόφυλα ή ετερόφυλα, ηλικίας 35-60 ετών είναι οι ταξιδιώτες – swingers που συμμετέχουν στην κρουαζιέρα των οργίων στο Αιγαίο.

Συγκεκριμένα, στο καράβι του έρωτα επιβαίνουν μεταξύ άλλων 172 Αμερικανοί, 34 Αγγλοι, 17 Ελβετοί, 12 Σουηδοί, 33 Ολλανδοί, 18 Μεξικάνοι, 24 Ιταλοί, 37 Γερμανοί, 27 Γάλλοι, 28 Βούλγαροι, 24 Βραζιλιάνοι, 17 Αυστραλοί και 23 Αργεντίνοι.

Όλοι ζάμπλουτοι αφού το κόστος ανά άτομο ξεπερνά τα 2.349 δολάρια.

Μάλιστα μεταξύ αυτών είναι και 6 Έλληνες, 4 άνδρες και 2 γυναίκες αλλά και 4 Κύπριοι (2 άνδρες και 2 γυναίκες)! Η ταυτότητά τους δεν είναι γνωστή, ενώ η κρουαζιέρα αποτελείται από 660 επιβάτες (329 άνδρες και 331 γυναίκες) και 393 άτομα πλήρωμα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατική», η πρόσβαση δεν επιτρέπεται στο ευρύ κοινό, αλλά οι πρώτες πληροφορίες για το πως είναι το εσωτερικό του πλοίου ήρθαν από άτομα που μπήκαν μέσα για να παραδώσουν παραγγελίες ανεφοδιασμού.

Όπως είπαν χαρακτηριστικά, έμειναν άφωνοι με την διακόσμηση στο κεντρικό σαλόνι, ενώ είδαν εκεί διάσπαρτα στρώματα και σεντόνια, που σημαίνει πως προφανώς την προηγούμενη νύχτα είχε οργανωθεί ένα πάρτι οργίων.

Όσο για το τι κάνουν οι swingers στην κρουαζιέρα; Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η κρουαζιέρα περιλαμβάνει χορό και σεξ 24 ώρες το 24ωρο, με διαλείμματα λίγων ωρών, όταν γίνονται στάσεις στα νησιά. Μάλιστα, δεν υπάρχει κάποιο όργιο στην κρουαζιέρα που να μην είναι επιτρεπτό, με τα σεξουαλικά παιχνίδια και τα ομαδικά όργια να είναι μέσα στο μενού.