Συγκλονίζει η μαρτυρία του 22χρονου επιζώντα από την πτώση του ελικοπτέρου

Συγκλονίζει η περιγραφή του 22χρονου φοιτητή, o οποίος πραγματοποιούσε την πρακτική του άσκηση και επέβαινε στο μοιραίο ελικόπτερο που κατέπεσε στον Σχοινιά, στοιχίζοντας την ζωή σε δύο ανθρώπους.

Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες των ανθρώπων που ήρθαν σε επαφή με τον φοιτητή μετά το δυστύχημα, ο 22χρονος ήταν σε κατάσταση σοκ και δεν είχε αντιληφθεί τι είχε συμβεί.

Οι διασώστες βρήκαν τον 22χρονο γεμάτο μώλωπες και γρατζουνιές, λίγα μέτρα μακρυά από τα συντρίμμια. Ο φοιτητής χρειάστηκε να σκίσει τα ρούχα του, όπως είπε, καθώς αυτά είχαν πιαστεί στα σπασμένα μέρη του ελικοπτέρου και περίμενε τους διασώστες μισοβυθισμένος στο έλος…

Μετά από λίγα λεπτά, οι άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας τον τράβηξαν μέσα από τα νερά και τον μετέφεραν σε ασφαλές περιβάλλον σε κατάσταση σοκ.

Ο 22χρονος στάθηκε εξαιρετικά τυχερός αφού σώθηκε εξαιτίας της θέσης του μέσα στην καμπίνα. Αυτή την στιγμή νοσηλεύεται προληπτικά στο ΚΑΤ όπου δέχεται και ψυχολογική υποστήριξη για να αντιμετωπίσει το τραγικό συμβάν ενώ κοντά του βρίσκεται η οικογένεια του.τού.