Νέα καταγγελία για τον ρασοφόρο που παρενοχλεί νεαρές - "Να κανονίσουμε καφεδάκι!"

Όσο περνάνε οι ώρες, νέες καταγγελίες εμφανίζονται σχετικά με τον ρασοφόρο που παρενοχλεί νεαρές μέσα σε λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη.

Μετά την καταγγελία και τη φωτογραφία που δημοσίευσε 18χρονη, μια ακόμη φοιτήτρια, 20χρονη περιγράφει στο seleo πώς την πλησίασε κι αυτή ο ρασοφόρος, και της έγραψε το τηλέφωνό του σε ένα εισιτήριο.

Ήταν μεσημέρι, όπως είπε, σε λεωφορείο της γραμμής 21, προς τον Εύοσμο. H φοιτήτρια και ο ρασοφόρος, στέκονταν όρθιοι στο λεωφορείο αντικριστά και μέσα υπήρχε αρκετός κόσμος. Ωστόσο, στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν προχώρησε σε κάτι παραπάνω ο ρασοφόρος.

«Όταν είδα την φωτογραφία που ανέβασε η κοπέλα, αμέσως τον θυμήθηκα» αναφέρει η 20χρονη στο Seleo και συνεχίζει περιγράφoντας: «Είχε μια καλοσύνη στο βλέμμα, ήταν ήρεμος. Δε σου πήγαινε ο νους. Με κοιτούσε στην διάρκεια της διαδρομής και κάποια στιγμή με πλησίασε. Με ρώτησε τι σπουδάζω και πριν κατέβει, έγραψε πίσω από το εισιτήριο του, το τηλέφωνο του και το όνομα του. Δίνοντας μου το εισιτήριο, μου είπε να κανονίσουμε καφεδάκι. Τότε κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά με τον συγκεκριμένο. Μου φάνηκε περίεργο».

Στο εισιτήριο, μάλιστα, ο ρασοφόρος, είχε υπογράψει ως «μοναχός Νικόδημος».