Ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη Σώρρα- "Μπλόκο" της ΕΛΑΣ στο λιμάνι της Πάτρας

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές αρχές προκειμένου να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον Αρτέμη Σώρρα ο οποίος παραμένει από την Παρασκευή άφαντος μετά την καταδίκη του σε οκτώ χρόνια κάθειρξη χωρίς αναστολή από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας.

Οι Αρχές αποκλείουν τη διαφυγή τόσο του ιδίου όσο και της συζύγου του στο εξωτερικό αεροπορικώς, ωστόσο θεωρούν πιθανό το ζευγάρι να διέφυγε ή να επιχειρήσει να διαφύγει στην Ιταλία μέσω Πάτρας. Γι’ αυτό και η ΕΛΑΣ έχει ξεκινήσει έρευνες στο λιμάνι της Πάτρας, όπου εξετάζεται το υλικό από κάμερες ασφαλείας, αλλά και οι λίστες επιβατών που αναχώρησαν για τη γείτονα χώρα. Επίσης, στο «μικροσκόπιο» της Αστυνομίας έχει μπει το κινητό τηλέφωνο του Αρτέμη Σώρρα, μέσω του οποίου επιδιώκουν να εντοπίσουν την κρυψώνα του.

Η Αστυνομία, μετά και την έκδοση εντάλματος σύλληψής του, εξετάζει εξονυχιστικά το βίντεο διάρκειας 21 λεπτών μέσω του οποίου ο Αρτέμης Σώρρας ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να παραδοθεί. Συγκεκριμένα, αναζητούν τα «αποτυπώματα» του κόμβου μετάδοσης, αποστολής και του παραλήπτη προκειμένου να εντοπίσουν έστω και ένα στίγμα του χώρου παρουσίας του αναζητούμενου ζευγαριού, με τα πρώτα αποτελέσματα να αναμένονται σήμερα.