Εργαζόμενοι ΔΟΛ: Συνεχίζουμε μόνοι μας, όσο έχουμε χαρτί

Στην απόφαση να συνεχίζουν όσο αντέξουν τονίζοντας πως: ” Συνεχίζουμε μόνοι μας, όσο έχουμε χαρτί”, κατέληξαν οι εργαζόμενοι του ΔΟΛ.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην συνέλευση, αποφασίστηκε η συνέχιση της δυναμικής διεκδίκησης της τροπολογίας για ενδιάμεση χρηματοδότηση μέχρι να οριστεί εκκαθαριστής καθώς -έγινε γνωστό – ο Σταύρος Ψυχάρης μαζεύει τα πράγματα του από τον 5ο όροφο όπου και βρίσκεται το γραφείο του, εγκαταλείποντας ουσιαστικά τον ΔΟΛ.

Παράλληλα καταγράφηκαν και αντιδράσεις εργαζομένων οι οποίοι πλέον ασφυκτιούν οικονομικά και δήλωσαν ότι ενδέχεται να αποχωρήσουν. Το κλίμα είναι τεταμένο και η υπομονή των δημοσιογράφων και των διοικητικών υπαλλήλων του Οργανισμού εξαντλείται, καθώς ακόμη δεν είναι σαφές το σενάριο της επόμενης ημέρας.

Στην συνέλευση παρευρέθησαν οι δύο διευθυντές των εφημερίδων “Το Βήμα” και ” Τα Νέα”, Αντώνης Καρακούσης και Παναγιώτης Λάμψιας αντίστοιχα, οι οποίοι ενημέρωσαν τους εργαζόμενους για τα σχέδια που εκπονήθηκαν προκειμένου να διασωθεί ο οργανισμός και στην πορεία απέτυχαν, καθώς και οι εκπρόσωποι της ΕΣΗΕΑ Σταμάτης Νικολόπουλος και Δημήτρης Τσαλαπάτης.