Ένταση στην πορεία πρώην εργαζομένων του Athens Ledra προς το Μαξίμου

Ένταση επικράτησε πριν λίγη ώρα στην συμβολή των οδών Βασιλίσσης Σοφίας με την Ηρώδου Αττικού όταν οι πρώην εργαζόμενοι του ξενοδοχείου Athens Ledra Marriot επιχείρησαν να περάσουν από το μπλόκο που είχε στήσει η αστυνομία προκειμένου να κατευθυνθούν προς το Μέγαρο Μαξίμου και να συναντήσουν τον πρωθυπουργό.

Οι πρώην εργαζόμενοι του Athens Ledra Hotel, πραγματοποιούν από το πρωί προρεία διαμαρτυρίας από τη λεωφόρο Συγγρού προς το Μέγαρο Μαξίμου για να συναντηθούν με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ώστε να του αναδείξουν τα προβλήματά τους.

%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%b1%ce%b6%cf%8c%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%bf%ce%b9-ledra-marriot-1

Οι εργαζόμενοι είναι εδώ και πέντε μήνες απλήρωτοι και τονίζουν ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα τους έως ότου ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους. «Είμαστε σε κινητοποιήσεις τρεις μήνες, σε υπουργεία, εργοδοτικούς φορείς, εργοδοσία και διεκδικούμε διασφάλιση των θέσεων εργασίας και των κατεκτημένων δικαιωμάτων μας, άμεση καταβολή των δεδουλευμένων, μέτρα προστασίας για την επιβίωση των οικογενειών μας, την κάλυψη όλων των εργαζομένων για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, καθώς και τη διασφάλιση όλων των ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών μας δικαιωμάτων» αναφέρουν χαρακτηριστικά.

%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%b1%ce%b6%cf%8c%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%bf%ce%b9-ledra-marriot