Η ερωτευμένη Άννα! Οι διακοπές στη Γαλλία και το «ευχαριστώ» στον σύντροφό της

Μετά από τα δυο Ολυμπιακά μετάλλια, η Άννα Κορακάκη έκανε διακοπές στην Γαλλία.
Εκεί μαζί με τον σύντροφο της πέρασε ευχάριστες στιγμές και ένιωσε την ανάγκη να τον ευχαριστήσει.
Συγκεκριμένα ανέβασε ένα κολάζ φωτογραφιών στο Instagram  γράφοντας τα εξής:

«Οι διακοπές στη Γαλλία τελείωσαν. Ο αγαπημένος μου διοργάνωσε την πιο τέλεια νύχτα δίπλα στη λίμνη. Η γαλήνη που σου προσφέρει το νερό είναι καλύτερη από οποιοδήποτε πεντάστερο ξενοδοχείο. Τα απλά πράγματα είναι αυτά που σε κάνουν χαρούμενο κι ευγνώμων. Ήρθε η ώρα να ευχαριστήσω τον σύντροφό μου όχι μόνο διότι διοργάνωσε τις πιο τέλειες διακοπές που χρειαζόμουν τόσο, αλλά και γιατί στέκεται πάντα στο πλευρό μου. Εκείνος αποτελεί χωρίς καμία αμφιβολία μέρος της επιτυχίας μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, αλλά και κάθε αποτυχίας που μπορεί να είχα μέχρι στιγμής. Κι επειδή ακριβώς ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, είναι σημαντική η πίστη του στο ταλέντο μου και η υποστήριξή του. Και ως Ολυμπιακός αθλητής, με συμβουλεύει και μου δίνει κίνητρο. Είναι ένα ανεκτίμητο μετάλλιο».

koroakss

Ο σύντροφός της Άννας είναι ο 31χρονος Γάλλος, Pierre Edmond Piasecki, που έχει διακριθεί πολλές φορές στο παρελθόν με την εθνική ομάδα της χώρας του στο αεροβόλο τουφέκι 10 μέτρων και είναι τέσσερις φορές πρωταθλητής Γαλλίας.

anna4

Γεννήθηκε στις 3 Ιουνίου 1985 στο Μετς της Γαλλίας. Επί δύο συνεχόμενα έτη (το 2011 και το 2012) κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, το 2012, κατετάγη 6ος στο αεροβόλο τουφέκι 10 μέτρων. Είναι τέσσερις φορές πρωταθλητής Γαλλίας (2008, 2009, 2011, 2012) και μία φορά δευτεραθλητής (2010).

Πάντως η ίδια τόνισε σε συνέντευξή της μετά τη μεγάλη της επιτυχία ότι δεν θέλει να μιλά για την προσωπική της ζωή. «Δεν αφορά κανέναν. Αν ήμουν παντρεμένη τότε να έλεγα δύο λόγια για τα παιδιά μου. Αλλά τώρα είναι απλώς μια σχέση…» ανέφερε.