Τρεις οι ύποπτοι για τη δολοφονική επίθεση στον κομμωτή Πάνο Καλλίτση - Τσιλιαδόρος άνδρας της ΔΙΑΣ

Τέσσερις μήνες μετά το περιστατικό, η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη τριών ατόμων για τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του κομμωτή Πάνου Καλλίτση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε έναν 30χρονο αστυνομικό της ΔΙΑΣ, έναν Ιρακινό και ένα ακόμη άτομο που μπαινόβγαινε στις φυλακές για απάτες και ληστείες.

Ο άνδρας της ΔΙΑΣ ομολόγησε τη συμμετοχή του στη δολοφονική επίθεση λέγοντας ότι ήταν τσιλιαδόρος και αποκαλύπτοντας ότι τον κομμωτή πυροβόλησε ο τρίτος της «παρέας», ο άνδρας που μπαινόβγαινε στις φυλακές. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ίδιο είπε και ο Ιρακινός στην κατάθεσή του.

Να υπενθυμίσουμε  ότι ο κομμωτής των επωνύμων Πάνος Καλλίτσης, το τελευταίο Σάββατο του φετινού Ιανουαρίου, καθώς έμπαινε στο γκαράζ του σπιτιού του μαζί με την σύζυγό του\ επιστρέφοντας από το κομμωτήριό τους, έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης από άτομα που του επιτέθηκαν.

Συγκεκριμένα, όπως είχε αποκαλύψει η Έλενα Χριστοπούλου, σύζυγός του Πάνου Καλλίτση, δύο άνδρες με όπλα βρέθηκαν δίπλα στο όχημά τους καθώς έμπαιναν στο γκαράζ. «Ο Πάνος κλείδωσε τις πόρτες και έκανε όπισθεν για να ξεφύγουμε. Ήταν αδίστακτοι. Πυροβόλησαν στο τζάμι. Τότε άνοιξα την πόρτα και τους είπα να μη ξαναρίξουν. Μετά πυροβόλησαν τον Πάνο, ο οποίος αν και χτυπημένος είχε το σθένος να προσπαθήσει να με προστατεύσει. Πριν φύγουν του έριξαν ξανά πυροβολισμούς στα πόδια. Εγώ είχα βγει έντρομη στο δρόμο τρέχοντας, φωνάζοντας ‘‘βοήθεια’’».

Δύο από τις πέντε συνολικά σφαίρες που έπεσαν βρήκαν τον διάσημο κομμωτή, τραυματίζοντάς τον σοβαρά στο θώρακα. Ο Πάνος Καλλίτσης είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, ενώ χρειάστηκε να νοσηλευτεί για ημέρες.

Από την πρώτη στιγμή η ΕΛ.ΑΣ.  ως πιθανότερο σενάριο θεωρούσε αυτό της ληστείας,  καθώς ο Πάνος Καλλίτσης κουβαλούσε μαζί του χαρτοφύλακα με τις εισπράξεις της ημέρας, αφήνουν ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο και περιμένουν την κατάθεσή του για να δουν αν είχε ανοιχτούς λογαριασμούς.