Ο ΣΚΑΪ λειτουργεί κανονικά - "Έσπασε" την απεργία

Ο ΣΚΑΪ “έσπασε” τελικά την απεργία της ΕΣΗΕΑ και από το μεσημέρι της Μ.Τρίτης  προβάλλει κανονικά το πρόγραμμα του σε τηλεόραση και ραδιόφωνο.

Η απόφαση της διοίκησης του Ομίλου Αλαφούζου προκάλεσε τις αναμενόμενες αντιδράσεις, και από την πλευρά της διοίκησης της ΕΣΗΕΑ εκπέμπεται κλίμα…πολέμου!

Στην τηλεόραση του Ομίλου του Νέου Φαλήρου, προβλήθηκε η εκπομπή “Αταίριαστοι” με τον Χρήστο Κούτρα και τον Γιάννη Ντσούνο, ενώ στο ραδιόφωνο ο Άρης Πορτοσάλτε ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter την επιστροφή στα ερτζιανά.

«Είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε τις συνέπειες», ανέφεραν οι παρουσιαστές της εκπομπής “Αταίριαστοι”, κατηγορώντας παράλληλα την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση ότι εκμεταλλεύονται την απεργία στα μέσα ενημέρωσης.

«Θα μας πουν απεργοσπάστες, κατάπτυστους δωσίλογους», ανέφεραν , συμπληρώνοντας πως «διάφοροι συνάδελφοι είναι σε αγωνιστή έξαρση για να σπάσουν την απεργία. Περιμένανε να κάνουμε την αρχή».

Οι ίδιοι διευκρίνισαν πως θα κάνουν μια απεργιακή εκπομπή και θα ενημερώσουν για το Ασφαλιστικό.

Σημειώνεται πως με ψήφισμά τους χθες, οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ είχαν ζητήσει την αναστολή της απεργίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών, εκφράζοντας την άποψη πως «σε αυτή τη φάση τα συμφέροντά μας κινδυνεύουν περισσότερο όταν επιλέγουμε τη σιγή παρά από την δυναμική μας παρουσία στην δημόσια σφαίρα».