Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού Μυκόνου η Τόνια Ανδρονίκου

Η νέα επιτροπή τουρισμού του Δήμου Μυκόνου αποτελείται πλέον από 15 μέλη και όχι από 9 μέλη όπως ίσχυε μετά την τροποποίηση που είχε γίνει στις αρχές του 2014.

Το έργο της Επιτροπής είναι συμβουλευτικό και γνωμοδοτικό και οι αρμοδιότητές της σχετίζονται με τον προγραμματισμό και τη χάραξη της τουριστικής πολιτικής, το σχεδιασμό της τουριστικής ανάπτυξης  στο πλαίσιο της γενικότερης πολιτικής του Δήμου και την διαμόρφωση και προώθηση των αναγκαίων ρυθμίσεων και των απαιτούμενων μέτρων εφαρμογής. Είναι υπεύθυνη για εισηγήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο ώστε να λαμβάνονται οι κατάλληλες αποφάσεις για την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία του τουριστικού τομέα και για την παρακολούθηση της απόδοσής του.

Μετά από τροποποίηση του κανονισμού και τις ενστάσεις που υπήρξαν αρχικά σχετικά με ορισμένα από τα μέλη της, το Δημοτικό Συμβούλιο ψήφισε ομόφωνα την Επιτροπή και την πρόταση της πλειοψηφίας για τον ορισμό της κ. Τόνιας Ανδρόνικου ως Πρόεδρο (στη φωτογραφία μαζί με τον Δήμαρχο Μυκόνου κ. Κωνσταντίνο Κουκα και την Υπουργό Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη).

Πηγή: cyclades24.gr

Διαβάστε περισσότερα στο:

http://www.mykonosdaily.gr/new/2849_proedros-epitropis-tourismou-dimou-mykonou-tonia-andronikou