Κομπίνα εκατομμυρίων ευρώ σε δημόσια νοσοκομεία

Ποιος ήταν ο ρόλος των γιατρών 

Κι άλλο… λαβράκι έπιασαν οι δικαστικές Αρχές για μίζες γιατρών από εταιρεία ορθοπεδικών υλικών, το οποίο προέκυψε έπειτα από έρευνα της εταιρείας Depuy, υπόθεση για την οποία η ανάκριση έχει φτάσει στο τέλος της, με κατηγορούμενους τουλάχιστον 10 γιατρούς, οι οποίοι φέρονται να πήραν το δωράκι τους από την εταιρεία. Σημειωτέον ότι αυτή η δικογραφία άνοιξε μετά την κατάσχεση εγγράφων από το σπίτι κατηγορουμένου για την υπόθεση της Depuy.

Η δικογραφία άνοιξε έναν άλλο κύκλο κατηγορουμένων, με πρωταγωνιστές στελέχη άλλης εταιρείας ορθοπεδικών υλικών, αλλά και γιατρούς δημόσιων νοσοκομείων με τους οποίους η εταιρεία είχε «καλή συνεργασία». Η Εισαγγελία Πρωτοδικών άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος δύο στελεχών της εταιρείας, ενώ ερευνάται και ο ρόλος γιατρών δημόσιων νοσοκομείων, προκειμένου να εντοπιστούν στοιχεία που θα σταθούν ικανά να τους οδηγήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Πλήρωναν γιατρούς για να προωθούν συγκεκριμένο ιατρικό υλικό. Εντοπίστηκαν απευθείας εμβάσματα σε λογαριασμούς γιατρών
Διαβάστε τη συνέχεια: Κομπίνα εκατομμυρίων ευρώ σε δημόσια νοσοκομεία | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/177879/kompina-ekatommyrion-eyro-se-dimosia-nosokomeia#ixzz3IlzqZujo