Λαυρέντης Λαυρεντιάδης - Αναστάσιος Πάλλης: Πλήρωσαν 1 εκατ. την ελευθερία τους

Αποφυλακίζονται με μεγάλη εγγύηση και περιοριστικούς όρους οι επιχειρηματίες Λαυρέντης Λαυρεντιάδης και Αναστάσιος Πάλλης

της Μίνας Μουστάκα

lavrediadis Τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης στάθμισαν οι δικαστές, οι οποίοι ύστερα από 18 και πλέον μήνες του άνοιξαν την πόρτα της φυλακής δίνοντάς του το δικαίωμα – σύμφωνα με τους υπερασπιστές του – «να πολεμήσει για τη ζωή του και την αθωότητά του». Απαραίτητη προϋπόθεση για να ξεκινήσει το δρομολόγιο προς την ελευθερία για τον επιχειρηματία είναι η καταβολή 500.000 ευρώ, που του επιβλήθηκε ως εγγυοδοσία μαζί με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου του από τη χώρα.
ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ. Ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, αν και είχε συμπληρώσει κρατούμενος 18 μήνες, που είναι το ανώτατο όριο προφυλάκισης για όλους τους κατηγορουμένους σχετικά με την υπόθεση των δανείων ύψους 700 εκατομμυρίων ευρώ της Proton Bank, παρέμενε στη φυλακή. Και αυτό γιατί εκκρεμεί εις βάρος του και μία ακόμα δικογραφία για ηθική αυτουργία στην επίθεση που είχε γίνει κατά ξενοδόχου στην περιοχή της Γλυφάδας.
Διαβάστε τη συνέχεια στο:
http://www.tanea.gr/news/greece/article/5134908/plhrwsan-1-ekat-thn-eleytheria-toys/