Παραμένει πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ο Φώτης Κουβέλης -Αντεγκλήσεις, αντιπαραθέσεις και φωνές στην ΚΕ του κόμματος

kouvelis Παραμένει πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ο Φώτης Κουβέλης αφού το θέμα της παραμονής του ή όχι δεν τέθηκε καν σε ψηφοφορία, με την Κεντρική Επιτροπή να αποφασίζει, κατά πλειοψηφία, ότι δεν τίθεται θέμα παραίτησης του προέδρου. Παράλληλα αποφασίστηκε το κόμμα της Αγίου Κωνσταντίνου να οδηγηθεί σε συνέδριο τον ερχόμενο Σεπτέμβριο όπου θα ληφθούν όλες οι αποφάσεις για το μέλλον του. Πάντως, η διήμερη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος χαρακτηρίστηκε από έντονες αντεγκλήσεις και οξείες αντιπαραθέσεις.

Κουβέλης: Απουσίασε η συλλογικότητα

«Αυτές τις δύο ημέρες έχει κατατεθεί ένας σημαντικός προβληματισμός, αλλά όλες οι απόψεις έχουν έναν κοινό τόπο: την αγωνία για τις εξελίξεις στη ΔΗΜΑΡ», είπε ο Φώτης Κουβέλης από το βήμα της ΚΕ στη δευτερολογία του δίνοντας τον τόνο της κρισιμότητας για το μέλλον του κόμματος.

Απαντώντας στους επικριτές του, -σε μία από στήθους ομιλία-, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ σήκωσε το γάντι και αφού παραδέχτηκε πως πράγματι «απουσίασε η συλλογικότητα», εξήγησε πως «δεν ήταν ηθελημένη ενέργεια, αλλά αποτέλεσμα παραλείψεων» και τους προέτρεψε να «κοιτάξει και ο καθένας τη δική του πολιτική συνείδηση».

Διαβάστε τη συνέχεια στο:

http://www.iefimerida.gr/node/158489#ixzz345YKxftp