Διοικητικές και ευρωεκλογές στο Action 24!

Εκλογική βραδιά στο Action 24, με συνεχή ροή αποτελεσμάτων, πολιτικές ειδήσεις και απόψεις!

Λίγο πριν αρχίσει η μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων
politisprin

panelarxi

Σεραφείμ Κοτρώτσος: “Μεγάλο διακύβευμα των εκλογών είναι η άνοδος του φασισμού τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη”

Προσωπική εκτίμηση του Γιάννη Πολίτη: “Αν η Ελιά ξεπεράσει το 6-6,5% θα είναι επιτυχία”.
panel

“Είναι ο ΣΥΡΙΖΑ αστικό κόμμα;” ήταν η ερώτηση του Γιάννη Πολίτη προς την κυρία Σβίγγου, η οποία απάντησε καταφατικά.

Η Αντιγόνη Λυμπεράκη λίγο πριν βγει στον αέρα
lyberaki1lyberaki2

Ο Γιάννης Πολίτης επισημαίνει ότι “το πρώτο κόμμα για να κυβερνήσει χρειάζεται την Ελιά”

panel1

To entry poll του Action24 για τον Δήμο Αθηναίων
entrypollAthina

Η Ζέφη Δημαδάμα μετά τη συμμετοχή της στο πάνελ του Action24 σχολίασε: “Σε αυτές τις εκλογές θα πρέπει να δοθεί ένα μήνυμα στην Ευρώπη για λιγότερο φιλελεύθερες πολιτικές. Η Ευρώπη που οραματιζόμαστε θα πρέπει να δίνει περισσότερη έμφαση στον Ευρωπαίο πολίτη και τις ανάγκες του. Η πρόταση της σοσιαλδημοκρατίας οφείλει και και πρέπει να υποστηρίξει δυναμικά την προοπτική αυτή”
Dimadama

“Ντέρμπυ” χαρακτήρισε η Μαρία Καρακλιούμη τα πρώτα αποτελέσματα για την περιφέρεια Αττικής, παρ’ ότι, μέχρι στιγμής, προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ.
karaklioumi

Στα διακυβεύματα των εκλογών αναφέρθηκε ο Γιάννης Πολίτης: ποιος θα είναι πρώτος, με ποση διαφορά και ποια θα είναι τα αποτελέσματα στην περιφέρια Αττικής
panel2

Μετά τη συμμετοχή του στο πάνελ της εκπομπής, ο κύριος Οικονόμου χαρακτήρισε “καταστροφικό” το αποτέλεσμα των εκλογών για τη ΔΗΜΑΡ, σημειώνοντας ότι δεν τιθεται θέμα ηγεσίας παρά μόνο προσωπικής ευαισθησίας
panel3

Μετακινήσεις ψηφοφόρων (ΝΔ, Ελιά, ΣΥΡΙΖΑ) και πότε αποφάσισαν.
“Ένα 30% φαίνεται ότι επηρεάστηκε από τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών” σχολίασε ο Γιώργος Κουβαράς
metakiniseis1metakiniseis2metakiniseis3metakiniseis4

Για την αλλαγή πολιτικής από πλευράς της κυβέρνησης την επόμενη μέρα των εκλογών μίλησε η Χριστίνα Κοραή στο πάνελ του Action24 , σημειώνοντας ότι ήδη δρομολογείται μείωση των φορολογικών συντελεστών, ζήτημα που αναμένεται να τεθεί κατά τις συνομιλίες της κυβέρνησης με την τρόικα τον Σεπτέμβρη.
panelKorai

Για το στοίχημα του ΣΥΡΙΖΑ για ανατροπή μίλησε ο Γιώργος Κύρτσος, λέγοντας “εγώ δεν βλέπω καμιά ανατροπή. Αντίθετα, η κυβέρνηση έχει μια ανοχή 6-7 μηνών. Αν δεν μετατρέψει την ύφεση σε δυναμική ανάπτυξη, θα υπάρξει πρόβλημα”. Για το Ποτάμι σημείωσε ότι ανήκει κοινωνικά στην κεντροαριστερά και οικονομικά στην κεντροδεξιά.
panelKyrtsos

Στην έλλειψη εμπειρίας αποδίδει ο κ. Τσουκαλάς τα αποτελέσματα του ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές, λέγοντας χαρακτηριστικά “η εσωστρέφεια στοιχίζει”
panelTsoukalas