Διονύσης Σαββόπουλος: «Οι Ελληνες είμαστε συχνά γαϊδουροπρεπείς»

savvopoulos “Μ’αρέσει να παίζω τα τραγούδια μου. Τα χαίρομαι με τον κόσμο». Ο τροβαδούρος κάνει ένα μεγάλο φλας μπακ σε… πενήντα χρόνια κομμάτια, από το Ηρώδειο, τη Δευτέρα. Και αυτό του δίνει αφορμή να μιλήσει τρυφερά για τους κωλοέλληνες, να εκφράσει ελπίδες και να κάνει την αποτίμηση της ζωής και της καριέρας του

Στις συναυλίες γίνεται ένα πάρε-δώσε που είναι η καλύτερη ντόπα, η καλύτερη ψυχοθεραπεία…» λέει από την αρχή ο Διονύσης Σαββόπουλος. Ετοιμος για ένα ακόμη «πάρε-δώσε» την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου στο Ηρώδειο, υπό τον τίτλο «50 χρόνια μαζί». Μια ανακεφαλαίωση που συμπίπτει χρονικά (στις 2 Δεκεμβρίου συγκεκριμένα) με το πέρασμα από την έβδομη στην επόμενη δεκαετία της ζωής του – μερικές εκατοντάδες μουσικές, τραγούδια, παρτιτούρες και λόγια μετά.

Εβδομήντα χρόνια Σαββόπουλος. Σας ενοχλεί ή σας χαροποιεί; Σας δίνει δύναμη για τα επόμενα… εβδομήντα;
Εχει τη χάρη του να μεγαλώνει κανείς. Η νεότης ομορφαίνει αλλά κρύβει, ενώ το γήρας ασχημαίνει αλλά φανερώνει. Καθώς περνούν τα χρόνια έρχεσαι πιο κοντά στην αλήθεια σου, ολοένα πιο κοντά στον εαυτό σου. Παραμερίζεις τις αυταπάτες, δυναμώνεις.
Διαβάστε τη συνέχεια στο:
http://www.tanea.gr/news/culture/article/5165609/stathhka-panta-apenanti-sto-kynhgi-toy-soykse/