Για την ισοφάριση με Μπαρτσελόνα σήμερα ο Ολυμπιακός

Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός πράξη δεύτερη απόψε, με την ισπανική ομάδα να αντιμετωπίζει τους «ερυθρόλευκους» στην έδρα της στο δεύτερο μεταξύ τους αγώνα της σειράς των προημιτελικών, προηγούμενη με 1-0.

Το παιχνίδι έχει χαρακτήρα τελικού για το πειραϊκό συγκρότημα, καθώς μια δεύτερη ήττα θα είναι ουσιαστικά καταδικαστική, κυρίως σε επίπεδο ψυχολογίας, αφού θα ρίξει την πίστη και το ηθικό των παικτών του Γιάννη Σφαιρόπουλου ενόψει της συνέχειας.

Ο φετινός Ολυμπιακός δεν εμφανίστηκε ποτέ στον πρώτο αγώνα, έχασε εύκολα προδομένος από την έλλειψη πάθους και την αδυναμία στα ριμπάουντ, αλλά το ματς αναλύθηκε εκτενώς από την τεχνική ηγεσία και τα λάθη επισημάνθηκαν, οπότε δεν μένει παρά να φανεί αν οι «ερυθρόλευκοι» εμπέδωσαν το… φροντιστήριο.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς χθες χωρίς απρόοπτα και οι Πρίντεζης, Ντάνστον που αντιμετώπισαν προβλήματα προχθές κατά τη διάρκεια του αγώνα είναι εντάξει, ενώ άπαντες περιμένουν περισσότερη βοήθεια από τον Σπανούλη, ο οποίος το βράδυ της Τετάρτης ήταν σαφώς επηρεασμένος από την αποχή του για περίπου ένα μήνα.