Εντός έδρας νίκες για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ

Οκτώ λεπτά στο α’ μέρος ήταν αρκετά για την Άρσεναλ να «καθαρίσει» το ματς με τη Λίβερπουλ (4-1). Η ομάδα του Αρσεν Βενγκέρ πέτυχε τρία γκολ στα οκτώ τελευταία λεπτά του α’ μέρους με τους Μπεγερίν (37′), Οζίλ (40′), Σάντσες (45′), προηγήθηκε 3-0 και κάπου εκεί ουσιαστικά το ματς τέλειωσε.

Η Λίβερπουλ που αγωνίστηκε χωρίς τους τιμωρημένους Τζέραρντ και Σκρτελ, μείωσε με πέναλτι του Χέντερσον στο 76′, αλλά έμεινε με δέκα παίκτες στο 84′ καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Εμρέ Τσαν. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Ζιρού στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η Άρσεναλ με τη νίκη αυτή κυνηγά και τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία, ενώ η Λίβερπουλ μάλλον πρέπει να εγκαταλείψει τη σκέψη για μία θέση στην τετράδα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε στο Ολντ Τράφορντ 3-1 την Αστον Βίλα. Στο 43′ ο Ερέρα πέτυχε το 1-0 και ο Ρούνι στο 79′ σκόραρε για το 2-0. Ενα λεπτό αργότερα η Αστον Βίλα μείωσε με τον Μπεντεκε. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων πάλι ο Ερέρα διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Αλλα αποτελέσματα στην 31η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ: Εβερτον-Σαουθάμπτον 1-0, Λέστερ-Γουέστ Χαμ 2-1, Σουόνσι-Χαλ 3-1, Γουέστ Μπρομ-ΚΠΡ 1-4.