Τέλος ο Κόουλμαν από την τεχνική ηγεσία του Ατρόμητου - Πόσες αλλαγές προπονητών έχουν γίνει ήδη

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ατρομήτου αποτελεί ο Κρις Κόουλμαν, σε άλλη μια αλλαγή προπονητή σε ομάδα της Super League.

Το κακό ξεκίνημα των Περιστεριωτών στο τρέχον πρωτάθλημα, με αποκορύφωμα τη συντριβή με 5-0 από τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (8/10), στο εξ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής στη Λεωφόρο, οδήγησε τη διοίκηση της ΠΑΕ στην απόφαση να λύσει τη συνεργασία της με τον Ουαλό τεχνικό.

Ο Κόουλμαν ανέλαβε τα ηνία της ομάδας τον Ιανουάριο του 2022 και συνολικά κάθησε στον πάγκο σε 61 αγώνες (σε Super League και Κύπελλο Ελλάδας), καταγράφοντας 16 νίκες, 21 ισοπαλίες και 24 ήττες.

Ο Ατρόμητος αναμένεται να προχωρήσει άμεσα στην πρόσληψη νέου προπονητή, ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος (22/10), που θα τον βρει να ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ Ατρόμητος για το τέλος της συνεργασίας της με τον Κρις Κόουλμαν, «έπειτα από συζητήσεις της διοίκησης με τον προπονητή αποφασίστηκε από κοινού ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι η ενδεδειγμένη προκειμένου να αλλάξει η πορεία της ομάδας εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Ο Ατρόμητος θέλει να ευχαριστήσει τον Κρις Κόλμαν για την προσφορά του στην ομάδα μας, από τη στιγμή που την ανέλαβε σε πολύ δύσκολες στιγμές, αποτελώντας υπόδειγμα αφοσίωσης και εργατικότητας προς το “Αστέρι”. Ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ατρόμητου τον Ιανουάριο του 2022 και παρέμεινε στον πάγκο σε 61 αναμετρήσεις.

Κόουτς, θα ανήκεις για πάντα στην οικογένεια του Ατρόμητου και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο».

Super League: Τρίτος προπονητής που αποτελεί παρελθόν σε 7 αγωνιστικές

Ο Κόουλμαν ήταν ο τρίτος προπονητής που αποδεσμεύεται από ομάδα της Super League και ενώ στο τρέχον πρωτάθλημα έχουν διαξαχθεί μόλις 7 αγωνιστικές. Οι άλλοι δύο είναι ο Απόστολος Τερζής, που παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία του Άρη στα τέλη Αυγούστου, αλλά και ο Γκάμπριελ Σούρερ που λύθηκε η συνεργασία του με τον Παναιτωλικό.

Υπενθυμίζεται ότι στους «κίτρινους» της Θεσσαλονίκης η διάδοχη κατάσταση στον πάγκο είναι ο Άκης Μάντζιος, ενώ στους Αγρινιώτες ο Γιάννης Πετράκης.