Τον χτύπησαν, του έκαναν μήνυση και πέρασε τη νύχτα στο κρατητήριο ο παίκτης του Εθνικού - «Πήγα για μπάλα και έφαγα ξύλο» δηλώνει

Στον εισαγγελέα θα συνεχιστεί το παιχνίδι Κυπέλλου ανάμεσα στον Πανθρακικό και στον Εθνικό που διεκόπηκε την Τετάρτη στην Κομοτηνή λόγω συμπλοκών ανάμεσα σε παίκτες.

Στα επεισόδια χτυπήθηκε και ο ποδοσφαιριστής του Εθνικού Σπύρος Γεωργούσης ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS, ο Γεωργούσης υπέβαλε μήνυση σε βάρος του αξιωματούχου του Πανθρακικού Βασίλης Κοτζαμπάση (ήταν δηλωμένος ως τραυματιοφορέας), που φέρεται σύμφωνα με την επίσημη καταγγελία του Εθνικού Πειραιώς να τον γρονθοκόπησε.

Ωστόσο υποβλήθηκε μήνυση και σε βάρος του Γεωργούση από τον αμυντικό του Πανθρακικού Χρήστου Σαπνάρα, υποστηρίζοντας ότι πιο πριν ήταν ο παίκτης του Εθνικού που τον είχε χτυπήσει, με αποτέλεσμα την σύρραξη που ακολούθησε.

Το αποτέλεσμα είναι να υπάρξουν σύμφωνα με πληροφορίες «διανυκτερεύσεις» στο αστυνομικό τμήμα. Οι εμπλεκόμενοι θα περάσουν το κατώφλι του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης.

Ο Σπύρος Γεωργούσης μιλώντας στο Gazetta.gr σημείωσε: «Ήρθα στην Κομοτηνή για ποδόσφαιρο, για να παίξω μπάλα και για τίποτα άλλο! Τελικά είμαι αυτός που δέχτηκε χτυπήματα, ενώ πήγα να χωρίσω και να ηρεμήσω τα πνεύματα μετά το μαρκάρισμα που έγινε. Αυτήν τη στιγμή βρίσκομαι κατηγορούμενος ότι εγώ χτύπησα ενώ χτυπήθηκα και τρέχω από νοσοκομεία σε κρατητήρια χωρίς να φταίω. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο, δεν μπορώ άλλο».