Σύσκεψη για το γήπεδο της ΑΕΚ

Ο Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, “στα πλαίσια της πάγιας θέσης για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στην πόλη μας και στο χώρο που ιστορικά ανήκει στο Σύλλογο, ο Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος παίρνει την πρωτοβουλία και διοργανώνει ευρεία σύσκεψη για το θέμα αυτό” τονίζει με ανακοίνωσή της η Δημοτική Αρχή.

Παράλληλα, τονίζει πως η σύσκεψή γίνεται “με στόχο την σύνθεση και υλοποίηση μιας κοινά αποδεκτής και εφικτής λύσης προς όφελος της πόλης και του Συλλόγου της Α.Ε.Κ. Σκοπός της σύσκεψης είναι η συζήτηση των τεχνικών θεμάτων, που αφορούν την κατασκευή του γηπέδου“.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Μαρτίου και ώρα 19:00 στο Δημοτικό Κατάστημα της Χαλκηδόνας (Αχαρνών 464 και Αγίων Αναργύρων).

Στη σύσκεψη έχουν κληθεί να παραστούν και να εκθέσουν τις απόψεις τους, η Ερασιτεχνική Α.Ε.Κ., η εταιρεία υλοποίησης του έργου «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ Α.Ε», και η εταιρεία DIMAND A.E που έχει αναλάβει τον συντονισμό του έργου. Από τη μεριά της Κεντρικής Διοίκησης το κάλεσμα απευθύνεται στο ΥΠΕΚΑ / Γραφείο Αναπληρωτή Υπουργού.